Kölcsönöztetek már ctg készüléket?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én lennék buta?
Bocs, nem ebbe a témakörbe való a kérdés, de a másikban nem érkezett segítség :S
Csak én hallottam erről?
*L*
Nem szeretnék orvost játszani, hiszen nem vagyok az.
Úristen. Ha ti is átmentetek volna ezen, akkor talán nem így válaszolnátok. Mindenestre én már kisírtam magam :(
Ha veletek történt volna ez, -- Na mindegy.
nem is tudom, miért vártam én segítséget :S
Figyu, én csak egy kérdést tettem fel.
A másik kérdésnél hihetetlen rosszindulatot tapasztaltam, az állítólagos szülésznő egész sok és kedves válasszal "tisztelt" meg. oda nem is írok inkább semmit.
Valószínűleg pénzem sem lenne erre, és azt sem írtam, hogy babát várok. (Nem készült még el a tesó :D)
cSAK érdekel ez a lehetőség, de máshol próbálkozom.
Azért kösz, hogy válaszoltatok.
Kedves Kérdező!
Hidd el megértelek, mert velem is történt már tragédia. A babám 36 hetesen teljesen egészségesen méhen belül meghalt.
Okát nem tudják, talán a köldökzsinór!
Én is sokat gondolkodtam, hogy lehetett volna megelőzni, de sajnos az ilyenek nem előzhetők meg!
Ha pl. a ctg jelzi, hogy nem stimmel valami, mire beérsz a kórházba, s kiveszik a babád már késő!
Nekem azt mondta a doki, ha épp a ctg a hasamon van, s rögtön megcsászároz, se tudta volna megmenteni a picit.
Amúgy meg, ha oxigénhiányos állapotba kerül a baba, s meg is mentik az életét, akkor örök életére fogyatékosan élheti azt le!
Annál szörnyűbb meg nincs se neki, se a családnak!
Próbálj hinni az életben, hogy minden jól alakul!
Sajnálom hogy a neten ilyen csúnyán viselkednek a válaszolok.Én is voltam már kérdezö és egy esetben teljesen lefikáztak.De egyáltalán nem éreztem magam olyannak aminek meg írtak. Nem volt igazuk.
Kár hgy ílyen gunyosan írnak névtelenül ...
Sajna hogy ilyen emberek vesznek körül az életben csak modorálják magukat szemtöl-szemben.Így a neten tudjuk meg hogy mit gondolhatnak a hátunk mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!