Kisfiú 94cm,15kg. Mennyi idősnek tippelnétek?
Figyelt kérdés
A ti fiatok mennyi idősen volt ekkora?2015. jún. 22. 11:34
1/20 anonim válasza:
Magassága alapján 3 évesnek, súlya alapján 3,5 évesnek tippelném. (Nekem nincs fiam.)
2/20 anonim válasza:
Az én fiam 3 éves státuszon 96 centi és 12 kiló.
3/20 anonim válasza:
Barátnőm kisfia pont ilyen magas és kb. ennyi a súlya is, ő 26 hónapos.
4/20 anonim válasza:
Az én fiam 2 évesen volt ekkora.
5/20 anonim válasza:
Fogalmam sincs mikor volt ekkora. Valójában 2-től 5(6) évesig bármit el tudok képzelni, ez kb. egy 2,5-3 éves fiú átlagmérete.
6/20 anonim válasza:
Ez a közép testsúly és jözép magasság egy 3 éves gyereknek.
7/20 anonim válasza:
Kisfiam 2évesen volt 92cm és 12,5kg, 3évesen pedig 100cm és 15kg.
Mivel pont közötte vannak az adatok, monjuk 2,5évesnek tippelem.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudtam, hogy még mindig nagyobb az átlagnál, de nem tűnt fel, hogy ennyivel...
A magasság nem számít, de a súlya alapján még többre becsültétek, lehet ráférne egy szolid diéta.
18 hónapos.
2015. jún. 22. 12:22
9/20 anonim válasza:
Dehogynem számít a magasság. Nagyon magas, így a súlya, bár valóban átlagon felüli, de arányos a magasságával. Ha 82-83 cm lenne ehhez a súlyhoz, akkor már gond lenne. Persze ha túl sokat és túl hizlaló dolgokat eszik, akkor azon változtass, de ha egy kiegyensúlyozottan evő, nem egész nap csoki, chipset tömő gyerekről van szó, akkor eszedbe se jusson diétáztatni. 4. vagyok. Az én fiam is nagyobb, mint az átlag, hiszen itt 3 éveseknek írták a 94-96 cm (mondjuk ők inkább kicsik) és az én fiam 102 cm és 17 kg volt a státuszon. Vannak nagyobb gyerekek, nincs ezzel gond.
10/20 anonim válasza:
Utolsó (9-es, ha közben írnának), a 94-96 centis 3 éves nem kicsi, hanem átlagos.
Kérdező, itt megnézheted. A fiad magasságra és súlyra is jóval nagyobb az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!