Akinek hiperaktív a (kis) gyereke, annak kell, ajánlott valahova vinnie a picit? (torna, foglalkozás, stb. )
Köszi az infót! Igazából nem a tünetek érdekelnek, mert azt már elég sokszor olvastam sok helyen. Amint már írtam, a kérdésem a külön foglalkozás lenne. Amúgy a doktornő már mondta korábban, hogy biztosan kell vinnem külön tornára a fiamat, mert már kisebb korában is nagyon mozgékony, stb. volt.
Köszönöm még egyszer, meg fogom nézni.
Szia!
Mennyi idős?
Én nem tudtam,hogy a lányom az,mert akkor még nem volt ilyen "felkapott"dolog!
A születésétől más volt,mint a többi gyerek.
Rengeteg energiája volt,iszonyú keveset aludt stb...
3 évesen elvittem balettozni.Fél évet szenvedtettem.Üvöltött.Aztán tornára hordtam.Azt szerette,de mivel ő ott nem bőgött és rendesen csinálta a gyakorlatokat soha nem kapott matriciát!HUU az igazságérzete már akkor is hatalmas volt!4 évesen a szó szoros értelmében bedobtam az uszodába!10 évig csinálta.Ebből 5 évig benne volt az ország legjobbjaiban(korosztály).
Szóval nálunk az úszás jött be!
A kálváriánkról,a megoldásokról,jó szakemberekről,ha gondolod szivesen írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!