Bundáskenyeret kaphat már 9 hónapos baba?
Figyelt kérdés
milyen olajjal lehetne ezt kisütni??2008. szept. 2. 11:48
1/5 anonim válasza:
Én nem adnék neki 1 éves kora előtt.
2/5 anonim válasza:
Én sem adnék, úgy tudom, hogy tojást (a fehérje részét) nem ehetnek 1 éves koruk előtt. Étolajban egyébként ugyanúgy ki lehet sütni, úgy tudom, hogy az olíva nem túl jó sütéshez, mert hő hatására nem elég stabil. Az én babóm is 9 hónapos, de még nem merek neki adni.
3/5 anonim válasza:
Nem. Tojást nem kaphat 1 éves kora előtt. A bundás kenyéren meg ugye tojás van...
4/5 anonim válasza:
Tojást ehet már, de csak a sárgáját. Nem próbáltam még soha, de talán úgy is ki lehet sütni, hogy csak a sárgájában, és akkor adhatsz neki egy kicsit. Csak vigyázz vele, mert ez elég olajos, ne adj neki sokat, mert hasmenés lesz belőle.
5/5 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy én egyedül miért lettem lepontozva. Akkor írja már meg a jó választ az aki okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!