Ezek a nevek közül melyik/melyek tetszenek a legjobban? És melyik nem és miért?
Tetszik:
Adél, Eliza, Emma, Izabella, Lotti, Boglárka, Mirella
Semleges: Léna
Nem nagyon tetszik:
Gerda, Gréta, Blanka
A második keresztnévhez tudni kellene a vezetéknevet, mert mondjuk szerintem simán jó az is, hogy Boglárka Izabella, de ha a vezetéknév is hosszú, akkor már ez így nagyon sok. Viszont ha nagyon rövid a vezetéknév, akkor tökéletes a két hosszabb utónév. Hosszabb vezetéknév esetén mondjuk a Boglárka Emma jól hangzana, de tényleg csak a vezetéknévvel együtt kimondva lehet ezt igazán eldönteni.
Tetszik: Gerda, Lotti, Léna, Boglárka.
Semleges: Eliza, Gréta, Izabella, Mirella.
Nagyon nem tetszik: Adél, Emma, Blanka, szimplán rondának tartom a hangzásuk miatt őket.
Boglárka mellé Lénát, vagy Lottit adnám ezek közül.
Tetszik: Eliza, Emma, Gréta(kedvenc), Izabella, Léna, Mirella
Semleges: Adél, Gerda, Blanka
Nem tetszik: Lotti
Boglárka mellé A betűvel kezdődőt semmiképp nem adnék, mert összefolyik (úgyhogy Adél kiesett).
Eliza, Emma, Léna, Mirella és Izabella teljesen más hangulatú nevek, ezeket azért nem adnám mellé.
A Grétát imádom, de a Boglárka végén is van egy kisebb mássalhangzó torlódás, meg a Gréta elején is, ami miatt nyelvtörős picit egymás után. Kicsit ezt érzem a Boglárka Blankánál is :/
Igazából a felsoroltak közül egyik sem passzol annyira a Boglárkához nekem.
A Boglárka Gerda a leginkább összeillő szerintem.
Esetleg még:
Gréta Boglárka (ha esetleg felcserélnétek a sorrendet)
Boglárka Lili
Boglárka Luca
Tetszik: Izabella, Mirella, Blanka, Léna
Semleges: Boglárka, Eliza, Emma
Nem tetszik: Adél, Gerda, Gréta, Lotti
A Boglárka szerintem magában is elég hosszú név, úgyhogy én személy szerint nem is adnék mellé másik nevet, de ha mindenképpen kell egy nevet mondani, akkor talán a Léna vagy az Emma.
Eliza és a Léna tetszik.
Boglárka Léna vagy Boglárka Emma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!