Ez normális és lehet valahogy segíteni?
Figyelt kérdés
Au pair vagyok Angliában, hat hónapos ikrek mellett segítek. Nekem nagyon furcsa, hogy még mindig nem tudnak megfordulni, az unokaöccsém 7 hónaposan felállt...Szerintem ez azért van, mert a nyaki es hátizmaik nincsenek megerősödve. Ugyanis nagymama is itt lakik, aki állandóan dajkálja őket....Mit lehetne tenni értük?2015. jún. 21. 16:19
1/10 anonim válasza:
Kicsit olvasgass mielőtt rémeket látsz!
1) az ikrek gyakran előbb születnek meg, annyival is később "kell" mindent elérniük, mint a normál időre született társaiknak.
2) az unokaöcséd lehet a Kryptonról jött, mert normál esetben 7 hós korára még csak ülnie se kell egy babának, nemhogy felállni!
2/10 A kérdező kommentje:
Nem látok rémeket, de ha én lennék az anyjuk bizony aggódnék....Amúgy normál időre születtek.
2015. jún. 21. 16:37
3/10 anonim válasza:
Ha keveset volt alkalmuk önállóan mozogni, olyan nagyon azért nem kell aggódnod. Próbáld elérni, hogy minél többet lehessenek szabadon fekve a földön, szőnyegen szóval nem süppedős, puha aljzaton. Ne föléjük lógasd a játékokat, hanem rakd melléjük a földre, hogy legyen valami, ami motiválja őket a fordulásra. Időnként fektesd őket hasra, feküdj velük szemben a padlóra és játsszatok ebben a helyzetben. Ha nyújtott lábakkal a padlóra ülsz és a combodon keresztbe fekteted a babát, úgy hogy a mellkasával támaszkodjon, az is jó pozíció ahhoz, hogy a fejét emelgesse, és a karja erősödjön a támaszkodáshoz.
4/10 anonim válasza:
Nehogy már a nagymama legyen a hibás. Kérdező, te hány éves vagy és mi az eredeti végzettséged?
5/10 anonim válasza:
A nagymama nem "hibás", de ha egy gyerek az ébren töltött idejének nagy részében karban van, mégis hogyan tanuljon meg önállóan mozogni?
6/10 anonim válasza:
Kedves 4-es és 5-ös! Mindegy mi a kérdező végzettsége szerintem, ha egy gyereket korlátoznak a szabad mozgásfejlődésében! Nagyi meg mindig piszkosul tudja! Csak, ha tényleg rá kell adni a pelenkát a gyerekre, akkor ráhúzza olyan szorosan, hogy belevág a combjába! Ennyit tud nagyi!
7/10 anonim válasza:
Nagyinak inkább hasra kellene raknia a babákat, mert úgy erősödnek.
8/10 A kérdező kommentje:
De képzeld a nagymama a hibás mert anyuka nem meri neki megmondani, hogy a gyerekeit a saját módszerei szerint szeretné mevelni....
2015. jún. 22. 08:19
9/10 anonim válasza:
Kérdező, ne velünk veszekedj! Ha ennyire tudod, meg ennyire magabiztos vagy, akkor mond meg nekik!
10/10 anonim válasza:
Nagy szabad tér, játszószőnyegen, játékok min. 50-60 centire a gyerekektől! Nagyi meg kb. menjen a sunyiba! Csak korlátozza őket! Ha lenne szabad mozgásterük, egymást erősítenék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!