Mikor múlik el a szájpenész, már 3 hete olyan a bébim szája?
Figyelt kérdés
Aggódom, itt olvasgattam, h általában pár nap, de nálunk már jó 3 hete tart. Kezelem neki broaxxal, mindent sterilizálok, dokinál is voltunk nem egyszer, azt mondta kenjem csak tovább, de csak nem múlik. Ez meddig tarthat még? Mert így alig akar enni szegénykémnek biztos fájhat.2008. szept. 2. 09:59
1/9 anonim válasza:
Annak már el kellet volna múlnia! Nakünk is volt 1x, de egy hét után elmúlt és azóta sem jött vissza. Szerintem menj vele vissza az orvoshoz!
2/9 anonim válasza:
nekünk is 1 hónapig tartott. azt mondta a doki, hogy a tápszeres babáknál, mint a mienk is tovább tart. nyugi, nekünk is elmúlt.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, mivel az én pici lányomnak is volt (a kórházban szedte össze) és majdnem három hónapos volt, mire maradéktalanul eltűnt. Itt-ott mindig visszatért, általában csak egészen pici területen (kb. gombostű fejnyi volt). A dokink nekünk sem javasolt mást a kenegetésen, meg a sterilizáláson kívül. És azt is mondta, hogy ne aggódjak, fájdalommal nem jár, csak akkor, ha nagyon vastagon rakódik le a nyelvére, és heteken keresztül nem kezelik (ez esetben a vastag lerakódás alatt keletkezhetnek sebek), de ha kezeli az ember, akkor nem lehet gond.
Ha nagyon aggódsz, felkeresheted a gyerekorvost, hogy megnyugtasson.
19 hetes baba anyukája
4/9 A kérdező kommentje:
szóval akkor van, h ilyen sokáig is eltart? a bébim eddig anyatejet kapott, egyszercsak nem volt hajlandón szopizni, kb. egy hónapja, és azóta napi 1-2 etetést pótolok tápszerrel, utánna jött neki is elő, hát a gyerekorvosnál már voltam nem egyszer, de semmivel nem nyugtatott, csak kenjem és kész...
2008. szept. 2. 11:26
5/9 anonim válasza:
Szia!Főzzél kamillateát és tegyél bele citromlevét és azzal mosogasd a babád száját naponta töbször!Sokmindenkinek bevált!
6/9 anonim válasza:
az en lanyomnak is volt, es faj neki nem akart enni sem! kenekedtuk neki az orvos irt fel neki valamit de en,ugy hallotam es ki is probaltam ami nagyon bevallt az a rozsamez!!
7/9 anonim válasza:
A harmadik válaszadó vagyok. Nekünk gyógyszertári ecsetelőnk volt, aminek kék színe van. Sajnos a nevét egyszerűen nem tudom kiolvasni az üvegcsén. Mindenesetre az használt. Kicsit drasztikusnak tűnik a kék színe miatt, de 2-3 szopcsi után eltűnik a kékség. Kérdezz rá a dokitól vagy gyógyszerésztől. Elvileg vényköteles, de a második üvegcsénket (mivel az elsőnek a szavatossága lejárt) már nem írta fel a doki, a patikában vény nélkül, kicsit magasabb áron gond nélkül kiadták.
8/9 anonim válasza:
Nekünk is majdnem két hónapig tartott mire elmúlt. A gyerekorvos szerint nem okoz ez problémát, sőt mondta, hogy vannak babái akik majdnem egy éves korukig szenvvedtek vele. Ne aggódj, semmi baja nem lesz a babódnak, csk kend minden etetés után. Az enyém cumizik, ugyhogy én azt is bekentem nejóki a boraxszal. Kitartás!
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok, próbálkozom többfélével, mert a borax nem használt
2008. szept. 4. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!