A DM-ben kapható pelenka milyen? Hány darabos és mennyibe kerül? Jó minőségű?
Figyelt kérdés
2008. szept. 2. 09:43
1/4 anonim válasza:
Én is használok dm-es pelust és szerintem jó. Nem mindig ezt használom mert van amikor másik olcsóbban jön ki (pl.:ajándék kuponokkal) de nincs olyan nagy különbség közöttük. Próbáj ki ilyet is olyat is és meglátod neked melyik jön be jobban.
2/4 anonim válasza:
én álltalába dm-es pelust használok,nekünk nagyon bevált.mi a 7-18kg-ig használjuk 84db-os és 3600körül van az ára.probáld ki megéri.....
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi a Tesco-s 9-18 kg-os pelust használjuk, a lilát. 32 - 35 ft/db között van az ára. Nekünk bevált.
4/4 anonim válasza:
Babylove a márkája a DM-es pelusnak, a darabszáma attól függ mekkora méretűt veszel.
Az ára nem sokkal olcsóbb a többinél, viszont nálunk éjjel ebből nem folyt ki a pisi, ellenben a Pampersből igen!
Azóta Babylove-t használok! Én ajánlom, vastagabb, mint a Pampers, de megbízhatóbb!
Bocsi, ezek az én tapasztalataim, de lehet, hogy másnál máshogy alakultak a dolgok!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!