Akinek a babája először átaludta az éjszakákat, és később a fogzás miatt nem, annak mikor kezdte el megint átaludni az éjszakákat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 13:37
1/7 anonim válasza:
Két hete kezdte el nem átaludni az éjszakákat, fél óránként kellett bemennem hozzá (tegnap volt 5 hós), és én bizony hamar kerestem rá homeós bogyókat. Chamomilla 15ch-t adok neki kb. minden órában 5 golyót, meg Mercurius solubilis 9ch-t adok neki 2x5 golyót. Ezen kívül kb. 8 napja adok neki Sedatif PC-t napi 2x1 szemet.
Ez volt a 3. éjszaka, hogy egész jól aludt. Most és tegnap éjjel csak egyszer (szomjas volt), előtte éjszaka egyszer sem voltam bent nála, aludt.
(B)
2/7 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom nagyon jó alvó volt picinek,aztán kb 5-6 hónapos korában kezdődött a fogzás,akkor párszor felsírt éjszakánként... Utána olyan 1 éves korától megint nincs problémánk az alvással.
3/7 anonim válasza:
Az én kislányom 6 hós koráig jól aludt. Utánna nem, és csak most 13. hónapban kezdett újra jól aludni.
4/7 anonim válasza:
Nálunk 6 hónapos volt a lányom mikor elkezdődött az éjszakázás, most 1 éves és most kezd rendeződni. És még csak 2 foga van...
5/7 anonim válasza:
Kb. 4-5 hónapos koráig egy angyal volt, hajnalbank kelt max. egyszer szopcsizni. Aztán jöttek a fogak... most 18 hónapos és azóta is kel éjjelente többször is, fog áttörésekor akár 1-2 óránként is. Talán az volt a baj, hogy mikor elkezdett éjjel ébredni, akkor mindig cicit kapott megnyugtatásként és hozzá is szokott. Már az utolsó 4 foga jön, remélem utána már ő is végre átalussza majd az éjszakákat! :)
6/7 anonim válasza:
8,5 hónapos koráig végigaludta, aztán december közepén "elfelejtett" aludni, mindig felébredt, volt, hogy 2 órát fent volt. Ez kb 1,5 hónapig tartott. Kb 3 hete újra szépen alszik. 11 hós
7/7 anonim válasza:
Addig amíg fogzik,bizony ez lessz. 1 hónapot végig alszik 2 nem. Az én lányom 23hós,és így volt végig,most a rágó fogak jönnek,az örlő fogak már megvannak 11hós kora óta. Össze vissza fogzik. De a legkeményebb a szemfogak voltak. És a camomilla vulgaris homeopátiás bogyó ténleg jó,de a szemfogaknál nekem csak a nurofen segített de én csak éjszakéra adtam. Meg a dentinox oldat is nagyon jó, a kenőcs sokkal gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!