Miért ne lenne való egy 15 hósnak a tápszer?
2015. jún. 18. 22:04
Szerencséd van, hogy még kiírja. Nálunk 1éves korig írta fel, van akiknek eddig sem.
mi 1 éves korában átálltunk tejitalra, ami végülis ugyanaz, csak más a neve...
21 hónaposan vezettem be a tejet, most 26 hós, és 2,5 dl tej a vacsi cumisüvegből.
csináld, ahogy jónak látod, az én anyósom már 10 hónaposan tejet adott volna a fiamnak... Ne törődj Velük.
2015. jún. 18. 22:07
Nekünk a doki felírja 3 éves korig.Más kérdés hogy nem issza meg de a tejitalt igen.Tejet nem bírja a pocakja ezért nem azt kap.Nyugodtan ad neki.Nálunk is ez a reggeli vacsi nem kér még mást.
2015. jún. 18. 22:26
4/10 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak üzenem hogy tanulj meg olvasni azt írtam reggel és este eszik tápszert egyébként azt eszj amit mi.Úgyhogy lehet menni máshova kötekedni.
Nem kell ezzel foglalkozni, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, ha megszól emiatt mondd meg higgadtan, hogy te úgy gondolod ez jó a gyereknek, sok gyerek igényli ezt, de ne aggódj, ha szopizna még az lenne a baj, ha tehéntejet inna akkor meg az...
2015. jún. 18. 23:08
Az én kislànyom 1 éves kora óta tejet iszik vacsira. Baràtnőm kislàny mindjàrt 2 éves, ő tàpszert. Èn így döntöttem, ő úgy. Te is döntöttél vhogy a SAJÁT gyerekeddel kapcsolatban, anyósnak és sógornődnek semmi köze hozzà. Ha legközelebb megkérdik h mit kap vacsira, mondd, pàlinkàt, mert attól jól alszik...
2015. jún. 19. 06:45
Tápszert én sem adnék 1 év felettinek, helyette tejitalt, ami lényegében olyan mint a tápszer, csak kicsit mégis más.
Az én fiam 16 hónapos, tejet iszik 1 éves kora óta, nem nagyon kellettek neki a tápszerek, tejitalok, így maradt a tej, amit megiszik.
Nincs semmi gond azzal, hogy tápszert kap, bár 1-es tápszerek nem biztos, hogy kielégítik egy 15 hónapos tápanyagigényét. Gondolom előtte szilárdat is eszik vacsira. Én a helyedben áttérnék a tejitalra, de ezt én csinálnám így.
2015. jún. 19. 08:04
A tápszerrel számos szükséges vitamin és ásványi anyag bekerül a szervezetébe olyan mennyiségben, amire az ő korában szüksége van. 3 éves korig fél liter tejalapú ital fogyasztása ajánlott. Az, hogy vacsorára, reggelire elegendő ez a babádnak, teljesen normális az ő korában. Nálunk is így volt, majd szép lassan, ahogy ő is akart velünk rendesen reggelizni és vacsorázni a reggeli tápszer kiegészült valami kis szilárd táplálékkal, az esti pedig inkább átvette a szomjoltó szerepét a jóval korábbi vacsora és az altatás előtt. Az enyém is tejitalt kap, nem tápszert. A babád korában mi a 12+ tejitalokat használtuk. Ha nincs tejallergiás nálatok, akkor kaphat tejet is, de mindenképpen 1:1 arányban vízzel hígítva, ha fél litert megiszik egy nap.
2015. jún. 19. 08:25
Akkor inkább már tejital. Az én fiam 4 hónapos korában lett tápszeres, de csak egy éves koráig kapta. Utána áttértünk a tejre, illetve a tej alapú táplálkozásra. 16 hónapos és már el sem tudnám képzelni a tápszert. Másik az, hogy már fel sem írná a doki.
2015. jún. 19. 08:37
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.egyébként már csak 2 dobozzal van Itthon azok elfogynak áttérünk a tejcsire.Múlt hónapba kérdeztem a dokit nincs e szükség új tápszerre vagy tejitalra azt mondta ha hajlandó ezt enni akkor maradjunk ennél.
Kapcsolódó kérdések: