A XVI. kerületben keresek jó gyerekorvost, mert a miénkkel sajnos nem vagyok kibékülve. Ismertek valakit?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 12:31
1/3 anonim válasza:
Szia
Nekünk Vajda Ildikó az orvosunk.
Igaz az én kislányom még csak 7 hónapos,nem is látta szerencsére csak az oltások időpontjában,mert nem egy beteges fajta (kopp-kopp-kopp),de mikor kijött hozzánk legelső alkalommal,és bármit kérdezhettem tőle,akkor megnyugtatott,hogy milyen tájékozott mindenben.
Nagyon kedves,aranyos. Ő amúgy idősebb korosztályba tartozik. Mikor megyünk oltásra,vagy holnapután mondjuk visszavisszük,hogy megnézze a bőrét,mert kicsit ekcémás,mindíg nagyon kedves,mindíg van egy csomó jó szava a babánkhoz,és nem egy idegbeteg fajta,mint sokan mások...
Én csak ajánlani tudom!
Üdv.,egy 7 hónapos kislány anyuja :)
2/3 anonim válasza:
Én még a Centenáriumi lakótelepen laktam anno, ott jó gyerekorvosok voltak. A Centenáriumi Általános Iskola mögött van egy nagy ABC (ami már nem tudom, hogy melyik nevet viseli azóta), az mellett van egy rendelő, a másik oldalról nyílik a gyerek rendelő rész.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az ajánlásokat :-)
2010. márc. 1. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!