Mikortol lehet a babákat paplannal betakarni (azzal ami az ágynemügarniturában van amihez rácsvédö és baldahinfüggöy van)? Addig amedig ezel nem lehet sims pléd kell nekik?
Figyelt kérdés
2008. szept. 1. 16:34
1/2 anonim válasza:
Be lehet takarni csak nincsen rá garancia,hogy nem rúgja le és nem húzza a fejére.Az én lányom már 5 éves,de az a biztos ha vagy kezes-lábast adok rá v.hálózsákot,mivel a mai napig lerúgja a takarót.
2/2 anonim válasza:
Szia.Én egyáltalán nem használnám.A vékony pléd ilyenkor tökéletesen megfelel,ha hidegebb lesz van plüss,vagy kicsit vastagabb steppelt takaró.Én most egy kezes-lábas cuccban altatom-be sincs takarva,mert lerúgja-télen majd hosszú-ujjú bodyt és hálózsákot adok rá.Én nem vagyok fázós,ezáltal a babámat is hasonlóképpen szoktatom.A dokim szerint ez így van rendjén.16 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!