Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos körüli babátok...

10 hónapos körüli babátok mennyire (volt) barátkozós?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam szó szerint mindenkivel összehaverkodik, megyünk az utcán integet meg nevet vadidegeneknek, a boltban a sorban előttünk/mögöttünk állóval 1 perc alatt összebandázik, legyen az öreg, fiatal, férfi, nő, gyerek... ha másik babával találkozunk akkor pedig 10 másodperc múlva már a kezét fogja, szóval nagyon kezdeményező. Olyan ritkán van, hogy kifejezetten megijed idegentől (azért előfordul). Minden baba ilyen ebben a korban, normális, hogy ennyire nem fél az idegenektől? Akinek ilyen volt később is könnyen teremtett kapcsolatot?
2015. jún. 13. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyèm ennyirre nem bandàzik, vàllogat kire mosolyog rà ès 2gyebek, de igenektől sohasem fèlt, simàn a taxia kezèbe is nyomhatom. Idegenhelyen is ott hagy elmehy felfedezni egyedül...
2015. jún. 13. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező az én fiam 10hós lesz és ő pont úgyan ilyen mint a tiéd. :) mindenkivel lepacsizik aki szinpatikus neki incselkedik vigyorog magyaráz.... édes nagyon :) én nem bánom remélem később is olyen marad... amúgy azt azért hozzáteszem hogy aki nem szinpi neki azzal nem foglalkozik hiába magyaráznak neki.. 😃
2015. jún. 13. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom még a nagyszüleinek se engedte, hogy megfogják, pedig születése óta heti egy napot látja őket. Idegenek ha fél méternél közelebb jönnek ordít, néha még a vele egykorú piciktől is megijed. Most már 16 hónapos, most már csak kiabál nekem, hogy anya, anya! Már meg tudom nyugtatni, de ember nem érhet hozzá. Én is ilyen voltam állítólag.
2015. jún. 13. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Jelentem az én lányom is ugyanilyen.:)

Mindenkivel haverkodik, senkitől sem fél, vagy ijed meg, nem tudom ez fog-e változni később.

2015. jún. 13. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!