Budapesti és környékén élő anyukák! Ajánlanátok nekem olyan cipőboltokat, ahol nagy a választék?
Figyelt kérdés
Mivel vidékről megyünk, tök mindegy, hogy hol van. Köszönöm.2010. febr. 28. 12:29
1/6 anonim válasza:
La Scarpe- lascarpe.hu!
Üllői-Ecseri sarkán!
2/6 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy anyagilag mennyit szánsz egy cipőre, mert van sok szép bolt, amiket én csak kívülről szoktam nézni...
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Egy cipőre 8-9000 ft-ot szánok, de nem puhatalpút keresek, hanem "hagyományosat".
2010. márc. 3. 14:49
5/6 anonim válasza:
Második:
A Siesta cipőboltban találsz ebben a kategóriában minden méretben és mindenfajta cipőt, a Bartók Béla úton van a Bertalan Lajos u-i villamos megállónál. Itta pontos hely, de számos boltot találsz még a neten.
Itt akár ki is nézheted, milyet szeretnél, ha biztosra akarsz menni, felhívod őket előre, hogy van-e nekik...
Jó vásárlást!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. márc. 4. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!