Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha fürdetésnél...

Mit csináljak, ha fürdetésnél mindig ordítva sír a 2 hetes babám?

Figyelt kérdés
Amikor előröl mosom folyton ordít, mint akit nyúznak, de amint megfordítom a hasával lefelé rögtön abbahagyja és szinte úszkál a lábával?Miért lehet ez?És mikor kiveszem a vízből míg rá nem kerül a ruha addig is ordít!Aztán mint akit elvágtak abbahagyja.De addig úgy ordít, hogy kékül a feje.Van másnak is így?El fog ez múlni?Csak őt sajnálom!
2010. febr. 28. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
jah, üdv a 'klubban' :) A miénk 6 hétig ordított, már úgy utáltam az egész fürdetési ceremóniát. Azt hittem, sose lesz vége. Aztán már csak szakaszosan sírt, és végül 3 hónaposan hagyta abba, azóta a nagykádban fürdik az apjával. (15 hónapos)
2010. febr. 28. 11:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem nálunk is elmúlik majd!Köszi a gyors választ!
2010. febr. 28. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk is kb 6 hétig sírt vagyis üvőltött:) de egyszer csak abbahagyta, most 5 hónapos és imád pancsizni.:)Szerintem kinövik,megszokják, csak eleinte fura nekik.
2010. febr. 28. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia.Nálunk az első pár napban volt üvöltés.Aztán rájötem ,h éhes:) Evés kb.fél óra pihi, fürdés és aztán evés.
2010. febr. 28. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok, én is megetettem fürdés előtt fél órával kb, de nálunk nem változott az ordítás tekintetében. De egy próbát mindenképp megér! :)
2010. febr. 28. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is üvöltés volt, amíg a párom rá nem jött, hogy bizony fázik! 38-39 fokos víz kellett neki, nem a hőmérőn bejelölt "ideal for babies". Ja, és a szobában is jó meleget kellett eleinte csinálnunk, hogy ne dideregjen.

(B)

2010. febr. 28. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

szia

nekünk is a víz hőfokán kellett emelni+ a szobában jó meleget csinálni. Fázott a vízben és a szobában is amíg a ruha rá nem került.

2010. febr. 28. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Eleinte nálunk is ez volt, de a 4-5. alkalommal már nwm kiabált, 3 hósan meg már mosolyog is köben

2010. márc. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!