15 hetes babát érdemes még pihenőszékhez szoktatni?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnénk venni, ami rezeg. Nem tudom vegyünk-e, igazából feleslegesen nem szeretnénk rá kidobni a pénzt, mert nem olcsó. A hordozóban nincs el hosszabb távon, pár perc és sír. Ha eleinte sír, hogyan szoktassam hozzá? Mindig egyre tovább próbáljam benne hagyni?2008. szept. 1. 12:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem akkor már inkább hintát vegyél mint rezgőset. Én a teszveszen vettem 10000ft-ért. Tökéletes. 3,5 hónapos volt a kislányom amikor kapta. Egyre jobban szereti, most 5 hónapos. Vannak rajta játékok is amiket ha meghúz, akkor zenél és villog is. Azt írják, hogy 9 kg-ig jó. Kb 8-10 hónap. De utána úgyse tudod betenni semmibe mert mászni akar. Reggelente van hogy 1/2 órát is elnézelődik benne.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ. én azért gondoltam a rezgős pihenőszékre, mert amikor hurcolva van a kis segge, akkor is szereti, ha rázogatom. gondoltam, szeretni fogja a rezgést is. :)de gondolom, ha a Tiéd megszokta a hintát, az enyém is meg fogja szokni vagy azt vagy a pihiszéket. :)
2008. szept. 1. 12:46
3/5 anonim válasza:
Nekem kb. 2 hete van pihenőszékem. A két hónapos kislányom nagyon szereti, nézegeti a játékokat rajta, néha rezgőre állítjuk, amit leginkább a talpánál lehet érezni, kapkodja a pici lábait és nevetgél. Van amikor el is alszik benne. Én szeretem, ahova megyek a lakásba viszem magammal, így folyamatosan "trécselünk" a lányommal.
4/5 anonim válasza:
Én is a pihenőszéket javaslom.Bárhová magaddal viheted,a játékhíddal elvan a baba,és tényleg jókat alszik benne.Állítható a fejrész,lábrész,szóval praktikus.Ha vendégségbe mentek is viheted,és etetőszék híjján abban is nyugodtan megetetheted.16 hetes baba anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2008. szept. 2. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!