Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Web áruházba szeretnék cipőt...

Web áruházba szeretnék cipőt venni a kislányomnak adnátok címeket tippeket? Persze újjat

Figyelt kérdés
23,5 kéne sportcipő nike,meg szandál siesta elefanten meg valami jobb minőségű. Napok óta nézem a neten de nem találok,vagy a méret vagy az ár borzasztó
2010. febr. 27. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért éppen webáruházban szeretnél vásárolni?

A Brendon webáruházában kaphatóak ezek a márkák. Van egy üzletük Pesten a Soroksári úton, ahol kifutó termékeket tudsz venni jóval alacsonyabb árakon, de azt nem tudom, hogy webáruházként is működik-e. A cím: www.babyoutlet.hu

2010. febr. 27. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért mert vidéken lakunk és nincs kedvem potyára utazgatni
2010. febr. 27. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Írnál nekem privátban!? Nem akarom itt így kiírni,de hátha tudok olyat ami érdekelhet... :)

2010. febr. 27. 23:10
 4/7 A kérdező kommentje:
persze írtam
2010. febr. 27. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
kolyokcipo.hu
2010. febr. 28. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
www.pluszsport.hu
2010. febr. 28. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:

www.kid-max.hu

Itt még vissza is cserélték a cipőt mert kicsi volt. Nagyon jó a szállítás és még nem csalódtam benne.

2010. febr. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!