2 éves kisfiúnak milyen ajándékot vegyek szülinapjára?
az én fiam márciusban lesz ketto. thomas dvd biztos lesz, mert már én unom a meglevoket nézni:)autokat,állatokat, de foleg vonatokat és traktorokat imádja.
mi vettunk kis farmot-háziko, hozzá háziállatok, kis istállo, szerintem orulni fog neki.
mamáéktol valoszínuleg muanyag szerszámokat fog kapni (nem az egész szerelopadot, azt hiszem, lehet venni olcsobban kisebb készletet is). most mániája a szerelés és a segítés.
karácsonyra kapott vonatszupravát sínekkel, van hozzá épulet, híd, alagut stb (tesco-s, fa nem tul drága) és imádja, nem tori el, ossze is tudja magának rakni, és mindig mást sikerul kirakni belole. (a tesco-s vonat nem elemes, de lehet hozzávenni vagy másfajta készletet, ez csak egy otlet)
most már végighallgat rovidebb meséket, szerintem valami helyes mesekonyv is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!