Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Új szokás: náci karlendítés....

Új szokás: náci karlendítés. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Egy éves. Fogalmam sincs, hogy honnan szedte, talán a tv-ben láthatott dokumentumfilmet a témában, vagy véletlenszerűen alakult így ki.

Nyilvános helyen is boldog mosollyal gyakorolja, nekem meg ég a fejem.

Nagy hűhót nem merek csapni, hátha azzal azt rögzítem benne, hogy ez jó/vicces dolog, mert ekkora figyelmet vált ki. A mozdulat jelentését a kora miatt erősen kétlem, hogy értené.

2015. jún. 8. 16:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A náci karlendítés pontos koreografiája az, hogy a szív közelében a mellkasukra csapnak, majd a kimerevített kart, tenyérrel lefelé 45 fokos szögben előrelendítik és kitartják. A kézfej merev, összezárt ujjakkal.

Na, ezt pontosan így csinálja, ezért nehéz elvonatkoztatnom tőle.

2015. jún. 8. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben nincs mit tenned, arcfestékkel rajzolj pici bajuszt a babádra, ha már csináljátok, csináljátok jól.
2015. jún. 8. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sieg heil! -ezt még nem kiabálta? Azén 10 hónaposom is lendítette pár hétig a karját.ez mondjuk eszembe sem jutott.aztán abbahagyta.
2015. jún. 8. 20:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt sz.r napom volt, de 12-es válaszán jót mulattam! Köszi😁😁
2015. jún. 8. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:
10es, köszönöm, köszönöm, köszönöm, sírok a nevetéstől. :D
2015. jún. 8. 21:17
 16/17 A kérdező kommentje:
12-es, köszi, ezen én is elröhögtem magam :)
2015. jún. 8. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A 12-es és 13-as válaszoló lelőtte az írni valóm, de ha más miatt nem is, ezért megérte olvasni :D Kb mint a hülyegyerek úgy röhögtem :)

Amúgy én nagyonn troll vagyok, de megnézném a gyerkőcöt......Azt se biztos, hogy nem röhögnék :D

2015. jún. 8. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!