Új szokás: náci karlendítés. Mit csináljak vele?
Egy éves. Fogalmam sincs, hogy honnan szedte, talán a tv-ben láthatott dokumentumfilmet a témában, vagy véletlenszerűen alakult így ki.
Nyilvános helyen is boldog mosollyal gyakorolja, nekem meg ég a fejem.
Nagy hűhót nem merek csapni, hátha azzal azt rögzítem benne, hogy ez jó/vicces dolog, mert ekkora figyelmet vált ki. A mozdulat jelentését a kora miatt erősen kétlem, hogy értené.
A náci karlendítés pontos koreografiája az, hogy a szív közelében a mellkasukra csapnak, majd a kimerevített kart, tenyérrel lefelé 45 fokos szögben előrelendítik és kitartják. A kézfej merev, összezárt ujjakkal.
Na, ezt pontosan így csinálja, ezért nehéz elvonatkoztatnom tőle.
A 12-es és 13-as válaszoló lelőtte az írni valóm, de ha más miatt nem is, ezért megérte olvasni :D Kb mint a hülyegyerek úgy röhögtem :)
Amúgy én nagyonn troll vagyok, de megnézném a gyerkőcöt......Azt se biztos, hogy nem röhögnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!