Van olyan, aki direkt nem vett legzesfigyelot? Miert?
én komolyan nem értelek titeket...
bárhol lehet baj, nem csak ott, ahol volt előzmény, vagy koraszülött. Barátnőmnél sem volt előzmény, se koraszülöttség, se semmi. A fél éves babájához sajnos már csak a temetőbe jár.
Szóval aki azt mondja, hogy felesleges, az HÜ.LYE. Ennyi.
Mondd azt, hogy nem volt rá pénzed, sajnáltad rá, de az, hogy felesleges, az baromság.
Én ilyenkor azt szoktam kérdezni az ilyen "tök fölösleges, reklámfogás" stb beszólásokhoz, hogy ne adja isten, de ha baj történik, mit fogsz érezni, hogy sajnáltad rá azt az X ezer forintot?
Szóval lelketek rajta, ha nem vesztek, de ne adja isten, hogy nagyon drágán tanuljátok meg a leckét.
Utolsó, kicsit eltúlzod. Rengetegféle születési rendellenesség lehet, amit nem fog orvosolni egy nyamvadt légzésfigyelő. Mi van, ha babakocsiban tolod? Akkor is aláteszed? Nekem mindhárom órákat aludt benne évekig.
Egy teljesen egészséges baba nem fog csak úgy elaludni. Valami van a háttérben: dohányos anyuka stb.
12!
Hülye vagy te. Nem vettem. Nem azért, mert nem volt rá pénz, hanem azért, mert értelmetlennek találtam. Közel s távol a környezetemben egyetlen bölcsőhalal sem történt az elmúlt 40 évben. Köszönöm, a gyerekem és az összes többi gyerek is jól van. Sem az orvosom, sem a védőnő, se a gyerek orvos nem ajánlotta, minek vettem VOLNA?
Mondom, ne adja isten, hogy a te gyerekedé viszont a légzésfigyelőn múljon (vagy a hiányán).
Majd ha esetleg baj lesz, azzal nyugtatod magad, vagy barátnőt, vagy akárkit, hogy ez nagyon ritkán történik meg? Pont le fogja/fogod sz.rni, hogy hánnyal történik, ha veled/bnőddel/ismerősöddel megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!