Coletto vagy Bergon babakocsikról vélemény esetleg tapasztalat?
Figyelt kérdés
Ha van esetleg valakinek akkor mennyire elégedett vele?2010. febr. 26. 22:16
1/12 anonim válasza:
A Bergonokat valamiért nem szerettem sose, nekem olyan nagy batárnak tűntek és sok fajtájának nem bolygós a kereke...
Coletto Ber&Go-m volt, azt szerettük. Bár kicsi a kereke de esernyőre csukható, mégis újszülött kortól használható akár 2 éves korig is.
Lehet hozzá mózest is venni külön.
Nagyon olcsó is volt a többi ilyen többfunkcióshoz képest.
Egy baja van, nem állítható a tolókar magassága.:/
2/12 anonim válasza:
Nekünk Bergon van. 2XD-s. Nagyon szeretem, szuper "kis" járgány. Igaz hogy nagy, de kényelmesen elfér benne a lányom és jövőre sem kell újat venni! Nagyon könnyű tolni is.
Nekünk ilyen van (az első):
Üdv. 5 hónapos kislány anyukája
3/12 anonim válasza:
Nekünk Bergon van én nagyon szeretem. (Az igaz, hogy nem a tömegközlekedésre találták ki) Nagyon tágas kényelmesen elfér benne a baba.
4/12 A kérdező kommentje:
Sportkocsi érdekelne.
1 éves a lányom.
2010. febr. 26. 22:23
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. febr. 26. 22:23
6/12 anonim válasza:
Először bergont szerettünk volna venni,de mégjó,hogy megmértük a kaput,mrt nem fért volna ki,a belvrosban lakunk,itt közlekedni sem lehetett volna vele.végül coletto ber&go-t vettünk,ez kisebb,de tulajdonképen ugyanazt tudja,és olcsóbb is volt.
7/12 anonim válasza:
Szia!Nekünk coletto aveonk van.Nagyon szeretem mert könnyű,jól irányítható nem gond vele a közlekedés és hogy a másodikra kell cipelnem.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
Én is ezt néztem.
Kérdezném hogy a tolókar átfordítható?
2010. febr. 27. 09:22
9/12 anonim válasza:
A coletto ber&gonál nem,ha fekvős akkor arccal feléd van a kölök,ha sport funkcióba állítod,akkor arccal előre.
10/12 anonim válasza:
Szia! Nekünk Coletto Austin A3-as van. Van hozzá mózes, sportrész, hordozó, lábzsák, esővédő, szúnyogháló. Én nagyon szeretem, nagy a kereke, terepes, nem gond egy-egy járdaszegély, sőt én az aluljáróba is a lépcsőn szoktam letolni, mert a babakocsi tolókán nem fér el a kereke. (De ez legyen a legkisebb gond, mert ahogy elnéztem, az újabb kocsikat nem lehet letolni normálisan a régi rámpákon, mert véletlenül sem oda esik a kerekük.) Az első kereke bolygósítható és fixálható is. És jó nagy a pakolós része is alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!