Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig mondjuk egy gyerekre...

Meddig mondjuk egy gyerekre hogy baba? És mikortol kisgyerek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, elvileg az lső 6 hétben újszülött az elnevezés, utánna 1 éves korig csecsemő, azaz baba. Kisgyermek kornak az 1-3 éves kor közötti időszakot nevezzük.
2010. febr. 26. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem onnantól, ahogy tud menni, onnantól kisgyerek...
2010. febr. 26. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Na, ezt a kérdést már én is feltettem, mert nekem fura volt amikor 22 hónaposra azt mondják hogy baba.

Én már nem mondom az enyémre,hogy baba, jövő héten lesz 1 éves. Sztem kb ez a határ.

2010. febr. 26. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,ezért érdekelt engem is.Szerintem onnantol kisgyerek hogy tud járni.De az egyik ismerősöm a kislányára azt mondja hogy kisbaba,pedig 2,5 éves már!
2010. febr. 26. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az egyik válaszolóval: onnan, hogy tud járni, tud rosszalkodni, tud csintalankodni -- nekem már kisgyerek.

Nagyjából 1 évre lövöm be, bár babafüggő is. Az én babámat/kisgyerekemet 1 éves korától tekintem kisgyereknek. Egy ismerős kislány 14 hónapos, ő viszont még baba nekem, mert még nem igazán tud járni, csak kapaszkodva.

2010. febr. 26. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!