Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet a szilvától van baja...

Lehet a szilvától van baja 7,5hós babámnak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szépen sorba haladtunk a gyümölcsök kóstolgatásával anyatejes babámmal.Már ki is váltottunk egy étkezést.Gondoltam élek az újdonság varázsával és adtam neki szilvát délelőtt (üveges).Nem is volt baj egészen mostanáig.3x kakált fél órán belül,az elsővel nem volt gond beterítette az egész pelust.A második nagy erőlködéssel jött és jóval kevesebb széklettel, de volt benne véres nyák.A harmadiknál is erőlködött minimális széklet volt és valamennyivel több véres nyák mint a másodiknál.Mit tegyek?Szilvától véres a széklet?Vagy az erőlködéstől?Tanácstalan vagyok. SEGÍTSETEK!!!!
2010. febr. 26. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
semmi baj nincs , meghajtotta ennyi az egész, az első azért volt olyan lágy mert végig futott a szervezetén a következő meg már a szilva szorulást okoz. még ne adj neki egyenlőre ilyet minden baba más és más. az egyik erre a másik másra érzékenyebb. 1 hétmúlva nyugodtan megismételheted. de arra ügyelj hogy tejet ne igyon elötte legalább 1-2 órával:-)
2010. febr. 26. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen a szilva hashajtó hatású, de azért ennyire nem jellemző!

Ha van rá módod hívd fel a védőnőd szerintem, Ő mégis alposan ki kérdezne és megnyugtatna Téged!!

A barátnőm kicsijénél, akkor volt véres a széklet, amikor Rota vírus volt a szervezetében, persze számtalan más dologtól is lehet.

Nem evett valami pirosat tegnap a babád, biztos vér volt?

2010. febr. 26. 17:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen sajna vér volt.Tegnap sima krumplit evett a babám,semmi pirosat nem kapott.A védőnőm egyenlőre elérhetetlen.

2010. febr. 26. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Mindenképp beszélj vele!

Remélem semmi komoly!

2010. febr. 26. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Sikerűlt elérni a védőnőt?
2010. febr. 27. 09:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Szia Kedves utolsó válaszoló!

Igen elértem a védőnőt, el is jött megnézte a pelust, hogy milyen.Azt mondta, hogy szerinte a túlzott erős széklet felsérthette a bélt és valószínűleg olyan jöhetett a vér.De azt mondta, hogy várjunk még 1 friss székletet és azzal menjünk be a kórházba és mutassuk meg 1 dokinak.Mert a régi pelussal már nem sokra megyünk.Várjuk a kakit de azóta sincs, ha lesz és véres akkor megyünk.De a babám jól van, mosolyog, szopik,láza nincs.Majd megírom a fejleményeket.Köszönöm, hogy érdeklődtél!!!

Szia!

2010. febr. 27. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:

OK!

Várom!

2010. febr. 27. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
semmi komoply a görcsölé és erölködéstől volt véres egy kicsit a széklete ne aggódj
2010. febr. 27. 15:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves Második Válaszoló!

Lett tegnap este széklete a kicsinek, tiszta volt semmi különös nem volt benne.Úgyhogy csak az erőlködéstől lehetett ahogy az utolsó válaszoló is írta.Köszönöm az érdeklődésedet!!!

Minden jót nektek!

2010. febr. 28. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!