Hat hetes, hasfájós kisbabának Infacol kivételével mit lehet adni?
szia
a dokival irass fel valamit, vagy espumisan.
nekük egyébként az infacol jobban bevált mint az espumisan, de a legjobb amit a doki írt fel, gyógyszertári készítmény.
az evéshez nemtudok hozzászólni, mert az én fiam sajnos tápszeres.
boldog babázást
FLP-s Aloe Vera Activatort. Nekünk bevált.
Hogy mit ehetsz, azt neked kell kitapasztalni. Én sajna sokmindent nem ehetek, fáj tőle a baba hasa.
Sok oldal foglalkozik ezzel a neten, keress rá.
(én pl nem eszek semmi hüvelyest, semmi K betüset, nem iszom tejet, nem eszem gyümölcsöt...)
Most 11 hetes, de már pár hete nem fáj a hasa:-)
Szia!
Mi nagyon sok mindent kipróbáltunk:espumisan, infacol, aloe vera,papaverin, klion kúp, csereszcsemag párna, bébi mecsek tea, homeopátiás kúp,grippe water, maszírozás. Egyszerűen nem tudtam elfogadni, hogy nem tudok rajta segíteni. A gyerekorvos türelemre intett, hogy majd az idő segít, már mást nem tudunk neki adni (majdnem rácsaptam az ajtót). Az espumisan cseppből minden evés előtt 25 cseppet adtunk (a doki csak 3x5 cseppet javasolt), ez sokat segített. 7 hetes korára kinőtte.
Szia!
Mi is Sab Simplex-et szedtünk, és az segített. Mindig akkor adtam be neki, mikor már kezdett elpilledni szoptatás közben, így újra felébredt, és evett még. Nálunk szép lassan enyhült, nem egyik napról a másikra múlt el. kb. 6-8 hétig tartott, de a végén persze már egy kis hiszti is volt a dologban.
A táplálkozásról sok mindent mondanak, de akinek hasfájós a babája igyekszik megválogatni, mit eszik. Sokan okoskodnak, és mondják, hogy semmit nem befolyásol az étkezésed a tej összetételén, de én nem mertem kockáztatni. A K betűs zöldségeket, hüvelyeseket, az aprómagvas gyümölcsöket (azokat allergizáló hatásuk miatt sem szabad) és a gyümölcsök többségét ha lehet, kerüld, bár sokan azt mondják, hogy a gyümölcsöknek csak a héja okoz szelet, így elég ha meghámozod. A cseresznye, szilva és az őszibarack viszont mindenféleképpen tiltó listás. A sárga- és görög dinnye biztos, hogy ehető.
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!