4 hós babónak a bőre miért lehet, hogy mindenhol száraz és mit lehet vele tenni?
Figyelt kérdés
Gyógyszertári fürdetőt használunk, a mosóscuccokat se változtattam most és eddig nem volt ez gond, csak most merült fel. Nem ekcémás.2008. aug. 31. 11:39
1/4 anonim válasza:
Nem akarok itt reklámot csinálni magamnak, de nem lehet, hogy a mosószert nem bírja a bőre, csak most sokallt be? Én árulok mosódiót, ha érdekel, küldök róla tájékoztatót, van próbacsomi is. Érzékeny bőrűeknek, meg allergiásoknak nagyon ajánlott. És nem drágább, mint a mosópor.
2/4 anonim válasza:
Használj babaolajat,nekünk bevált.
3/4 anonim válasza:
A mosdókenőccsel nappal is bekenheted vagy olaj,sudokrém,gabi.Amúgy a mosódiót én is próbáltam és tényleg nagyon jó! De megpróbálhatsz folyékony mosószert is.
4/4 anonim válasza:
Érzékeny és kipirosodó bőrre kenheted a természetes alapú körömvirágkrémet, de ez csak akkor kellhet, ha a babaolaj sem jött be.
A kolleganőm kisfiának is ez lett és a gyógyszertári fürdető egy idő után nem volt jó neki, ezért mást kapott, lehet ez a gond. Ha nem javul az olajokkal sem vidd el a dokinak megmutatni, ne használj hintőport és kamillát, mert az száríthatja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!