A gyümölcsös üveges babakaják finomak, de a zöldségesek ízetlenek?
Figyelt kérdés
Én így tapasztaltam, ti is?2010. febr. 26. 13:44
1/12 anonim 

válasza:

én nem. amit a fiam hagyott, én mindig megettem:) de ő nagyon szereti az üveges kaját.
2/12 anonim 

válasza:

Igen, én is ezt vettem észre. A gyümölcsöseket megettem, ha megmaradt, a zöldségeseket nem. Illetve néha... tettem rá egy kis sót, és úgy meg bírtam enni a maradékot.
3/12 anonim 

válasza:

Sztem nem. Az én babám mindegyiket szerette. Jó a gyümölcsös édesebb, így azt egy kicsit talán mindig jobban ette, de mostanában pl. a húsos a favorit. Egyik se olyan finom, mintha frissen készíteném, de vész esetére mindig van itthon, ha esetleg nem lenne időm főzőcskézni.
Egyébként a múltkor a spárban vettem sárgarépát, és ahogy turmixoltam, befogta sárgára a botmixeremet... Gondolhatod mi lehetett akkor benne. Ettől sztem bármelyik üveges bébiétel jobb lehet.
4/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem veszek több zöldségeset, mert olyan túlfőzött ízük van.
2010. febr. 26. 13:54
5/12 A kérdező kommentje:
Én sárgarépát főztem, turmixoltam és befogta, a répa ilyen!
2010. febr. 26. 13:55
6/12 anonim 

válasza:

Bocs az offért de a répa ilyen házi termelt is.Amúgy a zöldségesnek semmi íze nem si szereti a lányom csak azt amit én főzök.Gyümis tényleg jó de az is eléggé egy kaptafára megy.
7/12 anonim 

válasza:

Az én babám se eszi a zöldségest,olyan kásás,fullasztó fűrészpor íze van,szinte izre is egyformák a különbözőek. Viszont a hipp gyümidesszerteket imádja,meg a sütőtököt,viszont a kecskemétiből még a gyümit se eszi meg,mert mindig kevernek bele olyat ami nem igazán ízlik neki,meg azokban van cukor.
8/12 anonim 

válasza:

mi lehet a répába?? hát persze hogy befogja!! Mivel karotint tartalmaz!! Nem tudnak a répába mesterséges szinezéket rakni,max turbozzák vegyszerrel,de nem szinezékkel! :))
9/12 anonim 

válasza:

Nálunk a pici nagyon szereti a zöldségeset is.Én is volt hogy belekóstoltam,de sose éreztem hogy rossz, vagy ízetlen lenne.Nálunk a favorit a sütőtök és a húsis dolgok.
10/12 A kérdező kommentje:
kedves 14.08, ezt mondjuk mi is, a répa az olyan, hogy fog.
2010. febr. 26. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!