Hogy néz (ett) ki egy hós babátok napirendje? Hány órakor evett és mikor fürdött?
Figyelt kérdés
Összehasonlításként kéne! Az én babám eddig 4, 9, 13, 18, 21 és 00 órakor evett, a fürdés 20 órakor volt. Ha jó volt az idő, 13 és 18 óra között kimentünk a levegőre. De már második napja az evések programja úgy változott, hogy már 4, 8, 12, 16, 19 és 21-22 óra felé eszik, utána hajnalig alukál. Ez így jobban fekszik neki is és nekem is. Ti hogy etettétek hatszor babátokat?2010. febr. 25. 17:22
1/2 anonim válasza:
Én nem számoltam hányszor eszik.
Evett reggel mikor felébredtünk általában 6-kor, utána 9,12, aztán egy kicsit ráhúztam így lett fél négy és utána fürcsi után este hét. Éjjel pedig ha jól emlékszem akkor kettő és három között kelt fel enni.
2/2 anonim válasza:
Az én babám szopott és pótolni is kellett tápszerrel. Nekünk ilyen volt a napirendünk:egy hónaposan még hétszer evett: hajnal 2-kor kezdtük, majd 7,10,13,16,19,23 óra. Fürdeni fél nyolc körül fürdött, ha nem aludt el. Én nem ragaszkodtam mereven semmihez, próbáltam kitalálni mi jó neki. Aztán kb. 5 hetes korára magától beállt a napi hatszori étkezésre úgy, hogy este fél 9-kor elaludt, és reggel 4 és 6 között ébredt, a fürdés pedig fél 8-ra állt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!