Felétek is vannak olyan b*ta emberek akik az egy éves gyereket szinte napi szinten csokival sütivel tömik?
Figyelt kérdés
Engem csak ilyen emberek vesznek körül.Szomszédaim,barátaim,anyósom mind fittyet hány arra én mit mondok és ha kicsit nem figyelek már meg is etetik.Anyósom még cukrászdába is elviszi ha ott van.a minap ott aludt és adott neki valami csokis zejszeletet meg még másnap is.na mondom szuper akkor megint nem tud kakilni a gyerek.már nem tudom hogy mit mondjak mondtam szépen is csúnyán is de senki nem fogja fel.az ő gyereküknek hogy nincs baja a sok cukortól?Vagy én vagyok túl szigorú?2015. máj. 22. 17:18
11/17 anonim válasza:
*és ez a nyagymamákra családtagokra is igaz!
12/17 A kérdező kommentje:
Én már elmondtam hogy joghurtot krémtúrót gyümölcsöt nyugodtan adhatnak mindenkinek elmondtam a szemembe oké aztán meg tudjátok.a nagyiról meg annyit hogy ők kérik had aludjon ott most ne engedjem akkor én vagyok a szemétláda sajnos.de lehet nekem nem kéne találkoznom senkivel jobbat már nem tudok.nem hiszitek el de már sok mindent megpróbáltam.de van még ötlet nyugodtan írjátok meg
2015. máj. 22. 21:16
13/17 anonim válasza:
Éjszaka alszik nála? Vagy délután? Mi az, hogy nem mersz kiállni a saját gyerekedért, mert megsértődik?
14/17 anonim válasza:
Az én környezetemben nincsenek ilyenek.
De olyan van, aki teljesen eltiltotta a gyerekét mindenféle csokitól, aki az első szülői felügyelet mentes mikulásünnepséget végighányta (első általánosban), mert életében először evett csokoládét, és annyira ízlett neki, hogy az összeset bazabbantotta. Csak épp a szervezete kilökte az ismeretlen kaját.
Lényeg a lényeg: egyik irányba se kell végletekig menni.
15/17 anonim válasza:
2es, 3as vagyok, nem rosszból írtam, csak vicces volt, ahogy leírtad, elképzeltem hozzá egy hangnemet, s magamban úgy olvastam végig xD Bocsi :D
16/17 A kérdező kommentje:
Éjszaka.És ki merek állni a gyerekemért,csak mikor még párom se mellettem áll úgy nagyon jó.ő feszt cseszeget hogy minek veszekszek mindenkivel had egye az édességet ha szereti.nem tudom vele se sajnos megértetni ugye körülöttünk mindenki édesség párti így azt hiszi én reagálom túl.am meg én nem tiltom teljes mértékben mindig kap egy kis falatot mindenből krémtúrót joghurtot szoktam is neki venni Úgyhogy úgy nem járnánk hogy kihánnya a gyerek mert nem ismeri a gyomra.
2015. máj. 23. 10:41
17/17 anonim válasza:
Hát akkor nem kell a mamánál altatni. Semmi szüksége rá. Ti vagytok a szülei. Majd mamázik 4-5 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!