Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Összetett kérdés. Valakinél...

Összetett kérdés. Valakinél volt hasonló?

Figyelt kérdés

Fiúnk 8 hónapos. Kizárólag anyatejes. 6 hónaposan elkezdtem kóstoltatni, de nagyon lassan haladok. Mindenből 4 kanállal eszik, pedig mindenhogy próbálram. Új ízt szopi után, később szopi előtt. Se így is. Csak a cici. Jó súlyban van, sőt...:-) doktornő szerint ez nem baj, legyek türelemes. Egyébként az vagyok, nem erőltetem. De néha ott van bennem a kétely.

Rá fog valamikor kapni az étkezésre? Eddig alma, krumpli, sütőtök, meggy, répa, fehérrepa, cékla amit kóstolt. Holnap zeller:-)

Illetve még 1 kérdés. Még nem ül, és kúszik. Elég kényelmes baba. Terpeszpelus volt 6 hónapos koraig, későn kezdett el forogni is. Van aki mindent ennyire későn csinál? Hagyom a saját tempójában fejlődni, de néha elfog a bizonytalansag. Védőnő, orvos nyugtat. Én sem akarok ezen kattogni, csak érdekel, h másnál is előfordult ennyire halmozott csúszás mindenben? Bocs ha hosszúra sikeredett. Köszönöm, hogy végig olvastad.

2015. máj. 21. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiam majdnem 9 hónapos volt, mikor önállóan megült, 10 hónaposan állt fel, kezdett el kúszni, mászni, és 17 hónaposan indult el.

Kislányom 8 hónapos koráig anyatejen élt, néha 1-1 kanál gyümölcsöt fogadott el. Mindig próbálkoztam, aztán egyszercsak elkezdett hozzátáplálódni. Nem lett semmiféle evészavara.

Szóval sokféle gyerek van:)

2015. máj. 22. 11:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, köszönöm:-)
2015. máj. 24. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy ezt mondom és nem sértésnek szánom, tapasztalat! Kislányomnak 10 hónaposan 2 foga volt és ette a darabosat. Kisfiamnak 8 hónaposan 6 foga volt, most 10 hónapos és öklendezik egy fél szem rizstől! Csak pasiból van és lusta! Szerintem legalábbis ez van. 7 hónapos kora óta kapaszkodva megy, de nem egyszerűbb nyelni a pépest, mint csócsálni a darabost? Pasiból van és hidd el nem fog élete végéig pépet enni!
2015. jún. 15. 03:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Remélem így van:-)
2015. jún. 17. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!