Lehetséges ez? Vagy rosszul mérték?
Figyelt kérdés
15 hónapos fiamat ma vittem oltásra, közben mérték is. 77 cm és 9700 gramm, 1 évesen 77 cm és 8930 gramm volt. Létezik, hogy egyetlen centit sem nőtt? Normális ez?2010. febr. 25. 14:19
1/4 anonim válasza:
Akár lehet is. De néha nagyon elmérik... szomszédomat is most a 2 éves vizsgálaton, mert ugye már rugdos, ellenkezik, 77 centinek mérték és már 90-es ruhákat hord, szóval rég nem 77 cm.
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, a kisfiad biztosan nőtt! Csak ugye nem lehet a babákat pontosan lemérni mindig.
Nálunk is volt olyan,h. 2 hónap alatt 3 centit ment össze a fiam...amikor ezt szóvá tettem a védőnőnek, rögtön nőtt 1 centit! :)
3/4 anonim válasza:
Hát mérd le Te magad, otthon!
Biztos van egy mérőszalagod, vagy valamid.
Akkor aztán tudnád, hogy pontosan mennyi.
Az én kislányomat 74 cmre mérték, de már rég 80-as ruhákat hord, és nem nagyok rá... vagy ruha méretezés a rossz, vagy nem jól mérik.
Mondjuk nem szöszmötölnek sokat a méréssel.
Leteszik, ha rúgkapál is mondanak egy számot.
Ennyi.
Egyébként én két hónapja mértem itthon 74 cm-re, lehet, hogy ma le is mérem én is még egyszer.
4/4 anonim válasza:
Simán elmérhetik. Az én kisfiam "elvileg" 57 cm-el született, és az első mérésen még mindig 57 cm volt :) pedig láthatóan nőtt, szóval amikor megszületett valószínűleg elmérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!