Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan "szállíthatom" az...

Hogyan "szállíthatom" az újszülöttet autóban? Mik az érvényes kresz szabályok erre vonatkozóan?

Figyelt kérdés

Hazafelé a kórházból hogyan hozzuk meg egyáltalán az első hónapokban...!

Babahordozónk és mózeskosarunk van.

2010. febr. 25. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szabályos és leg egyszerübb a babahordozó.
2010. febr. 25. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Babahordozóban. Gondolj bele a kezedben milyen balesetveszélyes... Egy fékezés és kész a baj.
2010. febr. 25. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezt a kézben tartást komolyan gondoltad?Még ha engedné a kresz, én akkor sem vinném kézben.Ha ilyet látok, nagyon felháborodok!Még egy kis sebességű ütközésnél sem tudod megvédeni a kezedben, nemhogy egy nagynál.Azonnal nekipréselnéd az első üléshez.Nagy felelőtlenség.Erre való a hordozó, és beköthető mózes.A mózes annyiban jobb, hogy egyenes gerinccel fekszik benne a baba, de a hordozó is megfelel.Menetiránynak háttal kell bekötni, előre meg csak akkor szabad, ha nincs légzsák, vagy kikapcsolható, de ezt már leírták előttem.Szóval kézben NE!

/Z/

2010. febr. 25. 13:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Sokan olyan természetesnek vezsik a környezetemben hogy beülünk az autóba és megyünk és mikor előjöttem azzal hogy igenis valamilyen módon "rögzíteni" kell a babát akkor persze eltúlzom a dolgot hisz a kórház tőlünk csak 6km-re van de akkor is...!!
2010. febr. 25. 13:01
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsónak.

Nem én voltam az aki felvetette a kézben viszem dolgot de lekellett írnom hogy az aki így gondolja lássa nem biztos h igaza van...

2010. febr. 25. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanez volt a mi problémánk is.

Már mindent leírtak előttem, de aki hazavisz majd titeket, tehát autót vezet, tudnia kell: csakis megfelelő hordozóban vagy mózeskosárban bekötve szállítható a baba.

Boldog babavárást Neked, aztán pedig könnyű szülést és jó babázást! :)

Ja: és ne hagyd magad! Sem a gyereküléssel kapcsolatban, sem más témában, ha lesz még ilyen.

2010. febr. 25. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!