Hogyan "szállíthatom" az újszülöttet autóban? Mik az érvényes kresz szabályok erre vonatkozóan?
Hazafelé a kórházból hogyan hozzuk meg egyáltalán az első hónapokban...!
Babahordozónk és mózeskosarunk van.
Ezt a kézben tartást komolyan gondoltad?Még ha engedné a kresz, én akkor sem vinném kézben.Ha ilyet látok, nagyon felháborodok!Még egy kis sebességű ütközésnél sem tudod megvédeni a kezedben, nemhogy egy nagynál.Azonnal nekipréselnéd az első üléshez.Nagy felelőtlenség.Erre való a hordozó, és beköthető mózes.A mózes annyiban jobb, hogy egyenes gerinccel fekszik benne a baba, de a hordozó is megfelel.Menetiránynak háttal kell bekötni, előre meg csak akkor szabad, ha nincs légzsák, vagy kikapcsolható, de ezt már leírták előttem.Szóval kézben NE!
/Z/
Utolsónak.
Nem én voltam az aki felvetette a kézben viszem dolgot de lekellett írnom hogy az aki így gondolja lássa nem biztos h igaza van...
Szia!
Ugyanez volt a mi problémánk is.
Már mindent leírtak előttem, de aki hazavisz majd titeket, tehát autót vezet, tudnia kell: csakis megfelelő hordozóban vagy mózeskosárban bekötve szállítható a baba.
Boldog babavárást Neked, aztán pedig könnyű szülést és jó babázást! :)
Ja: és ne hagyd magad! Sem a gyereküléssel kapcsolatban, sem más témában, ha lesz még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!