8 hetes a babám és csak anyatejet kap. és ma reggel elkezdtem vérezni, tanácstalan vagyok hogy ez már a menszeszem vagy még mindig még mindig a tisztulás lenne?
Figyelt kérdés
Ha a menszeszem lenne befolyásolja a szoptatást vagy mire figyeljek, lehet hogy elutasítja a cicimet a babám, mert megváltozik az íze a tejnek?2010. febr. 25. 11:27
1/5 anonim válasza:
Szia. Nekem 10hetes volt a babám mikor menstruáltam, semmit nem vett észre. Én azt hallottam hogy ilyenkor lehet gyakrabban is kérhetik, mert kevésbé laktató...Nem biztos hogy elutasítja. Remélem minden rendben lesz nálatok.
2/5 anonim válasza:
Én is akkortájt menstruáltam először. Semmit nem vett észre a babám. Valószínüleg ez még nem lesz olyan mint egy átlag menstruáció. Talán kevesebb lesz és nem tart annyi ideig. De a következő már lehet rendes.
3/5 anonim válasza:
Szia! Azt nem tudom ez menszesz-e de nekem szülés után kb 5-5,5 hétig volt vérzésem, a végén barnázás aztán a baba 9 hónapos koráig semmi, majd rendesen megjött. 2 éves koráig szoptattam de semmi különbséget nem tapasztaltam a szopizásban akkor amikor véreztem meg amikor nem. :)
4/5 anonim válasza:
Nekem kb 4. hónapra jelentkezett először,1 hétig ,míg tartott szinte alig akarta elfogadni a lányom a cicit.Ahogy elmúlt,már kérte is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, eddig szépen szopizik szerencsére és remélem ez így is marad.
2010. febr. 25. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!