Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire kell figyelni, ha 8 hós...

Mire kell figyelni, ha 8 hós babával wellness szállóba megyünk? Hány fokos vízbe lehet bevinni? Mitől bababarát egy szálló?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem mentem vele ilyenkor ilyen helyre! Főleg télen nem. Több a bosszúság utána, ha elkap valamit.
2010. febr. 25. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi 10 hónapossal voltunk,igaz szánkózni a hegyekben.Hogy mitől bababarát azt nem tudom,de ott volt a szobában kiságy,szép,tiszta ágyneművel,etetőszék az ebédlőben,és egy nagyon klassz játszószoba.Medence sajnos nem volt,pedig kipróbáltuk volna.
2010. febr. 25. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyáron is elkaphat valamit, nyilván nem szabadtéri medencébe mennek télen. Egyébként nem írta a kérdező, hogy télen v. tavasszal mennének... A leghíresebb bababarát szálló pl. tavaszra és télre szervez babaúszó táborokat.

Attól bababarát, hogy nem kell minden vackot vinned. Automatikusan vagy kérésre bekészítenek mindent a szobába (általában ingyen): babakád, pelenkázó, babaágy, wc szűkítő, bili. Biztosítanak az étteremben etetőszéket, gyerek evőeszközt, étkészletet, gyerek menüt (akár bébi menüt is), valahol előkét is. Van olyan hely, ahol az ovis korú gyerekek ovónéni felügyeletével esznek, hogy anya-apa nyugodtan tudjon táplálkozni. Nem csak a szobádban tudod megszoptatni a gyereket, tudsz éjjel is tápszert készíteni stb. Szóval ilyenek, de ez a szállodától függ, hogy milyen extrák vannak.

2010. febr. 25. 09:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsónak! Tavasszal mennénk! Két hónapos volt a csöpp, amikor először voltunk vele két napra Mátrafüreden, ott volt etetőszék, igaz, akkor még nem kellett, valamint hoztak kiskádat, kiságyat. Azt nem tudom, hány fokos vízbe lehet belevinni már őket?!
2010. febr. 25. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi nyáron voltunk, az akkor 8 hónapos kisfiunkkal. Nem tudom, hogy hivatalosan hány fokos vizet ajánlanak a babáknak, de a mi babánk sokkal hidegebb vízben is jól elvolt, mint mi felnőttek. Olyan 24 fokos lehetett a medence, de nem lehetett visszatartani, annyira ment volna be és nagyon élvezte. Szerintem olyan 28 fokostól már nemigen kell melegebb, ha még nincs is hozzászokva a babád. Esetleg próbálhatod otthon szoktatni kicsit neki a hidegebb vizet. A nagyon meleg sem jó.
2010. febr. 25. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!