Mennyit kellene innia egy 9 kilós,9 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Napi 1,7-2dl-t iszik. Ez elég?2015. máj. 19. 07:41
1/6 anonim válasza:
sztem igen. az én babám is kb ennyit iszik. mondjuk egy melegebb napon, mikor kint vagyunk sokat, akkor a dupláját is megissza. gyakran kínáld meg, pár kortyot mindig igyon. Én most vettem hipp babateát és hipp gyümölcslevet, azt higítva adom neki, nagyon szereti, így többet iszik. (cukormentes)
2/6 A kérdező kommentje:
Köménymagos Babamosoly és Mecsek baby teát issza, egyik nap ezt, másik nap azt.
2015. máj. 19. 07:53
3/6 anonim válasza:
8 hós 8,5 kg-os igazi kiskacsa lányom van, 1 nap kb. 7-7,5 dl vizet iszik meg (sem teát sem gyümölcsleveket nem iszik), de szerintem ő átlag feletti "iszákos".
4/6 A kérdező kommentje:
3-as, az rengeteg. Fogalmam sincs, hogy mennyi lenne a normális keret szám, lehet, hogy a mieink isznak túl keveset...
2015. máj. 19. 11:18
5/6 A kérdező kommentje:
Most találtam egy olyan adatot, hogy 1-2 év közötti gyermek esetében a napi folyadékbevitel 1 liter körül legyen, ebbe beleszámít az ételeinek a folyadéktartalma is. (Anyatej, tápszer, levesek, főzelékek...) Így 2-4 dl kb amit meg kell inni egy 1-2 évesnek.
2015. máj. 19. 11:22
6/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy az én lányom nem olvasta a nagy könyvet, hogy neki max tápszerrel együtt csak 1 l-t szabadna innia :D Mivel ő igényli ezt a mennyiséget, ezért úgy sem tudok mit kezdeni vele.
De nem is aggódom, mivel egészséges (nem cukros és nincsenek vese problémái amire a nagy mennyiségű folyadékfogyasztás utalhat) a víz pedig egészséges, kívül belül hidratál és segíti az emésztést. Ha cukros vackokat inna akkor azt hiszem lenne okom aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!