Erzett valaki igy az ujszulott gyermekevel kapcsolatban?
Sogornom meg anyumekat sem engedte a kozelebe hetekig,ugy hogy egyutt laktak. Na ott volt sertodes. De neki is elmult. Latod van mas is igy.
Azt amit elozo mondott, hogy kikapja a kezebol a rokonnak ha sir..azt en hogy utalom. Eselyt sem adnak h megnyugtasd es olyan erzesed lesz tole h rossz embernek tart.
Kul sztem en is igy leszek mint te az tuti aztan majd en isnkinovom. :)
2 hetet volt nálam anyukám, mikor hazavittük a babát. mindenben segített, de nem engedtem megfogni. pontosan úgy éreztem mint te...mikor ment el, megjegyezte hogy ez nem esik neki jól...legközelebb akkor jött, mikor már 2 hónapos volt, és senkit sem engedett magamon kívül közel magához, mindenkinél sírt - ez nyilván nekem köszönhető..
majd 8 hónapos volt, mikor újra megengedte, hogy anyukám megfoghassa...sose bocsájtom meg magamnak, hogy gyakorlatilag megfosztottam az első 8 hónaptól őt. ezen gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!