Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyógyszert adhatok láz...

Milyen gyógyszert adhatok láz ellen a 2 hónapos kisbabábnak?

Figyelt kérdés
Holnap viszem őt az első oltására és ha belázasodik nem tudom mit tudnék neki adni. Gondoltam a nurophenre amit babáknak is lehet adni, de az 3 hónapos kortól javasolt.A gyerekorvos meg nem veszi fel a telefont, lehetetlen elérni, hogy megkérdezzem. Ti mit adtatok nekik ennyi idősen láz ellen? Mert ma elmennék és kiváltanám ami vénynélküli.
2015. máj. 18. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Germicid kúp. Vényköteles, de annak kellene otthon lenni, legalábbis nekünk az orvos felírta, mikor a fiam született.
2015. máj. 18. 18:58
 2/11 mincayani ***** válasza:
Kúpot,kúpot és csakis kúpot.Nem értem,az első turnus receptek közé hogy nem került be,alap,ujszülött babánál.
2015. máj. 18. 19:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Meg is feledkeztem róla van bent a hűtőben egy kúp igaz más a neve, és az láz ellen van azt felírta a doktornő. annyit mondtak, hogy a hűtőben kell tartani. jól vna köszönöm csak már annyi minden van megfeledkeztem a kúpról pedig a hűtőben van. köszönöm szépen, hogy eszembe juttatad:)
2015. máj. 18. 19:01
 4/11 A kérdező kommentje:
és ti a kúpot hogyan helyeztétek fel? krémet kentetek a popójába? mert a vazelint is felírta, csak a férjem váltotta ki és ahelyett 3 db fürdetőkrémet adott a patikus..
2015. máj. 18. 19:02
 5/11 mincayani ***** válasza:
1.vagyok.Germicid C,3 hós korig,de kiló alapján felírhat Naturlandos suppostrium 100g-osat,de abból is fél kell neki az első hónapokban;a germicid nagyon drága,6 db majdnem 2000ft,a naturlandosból a 6db vényre kb.350 ft,azért nem mindegy.
2015. máj. 18. 19:07
 6/11 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen, az utóbbit írta fel, akkor egy felet kell adnom neki rendben
2015. máj. 18. 19:09
 7/11 mincayani ***** válasza:
Nem kell krém hozzá,így is csúszik,sőt,olvad a kezedben hamar.A Germicidet hosszirányban kell félbevágni,a Naturlandosat ketté kell törni.
2015. máj. 18. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kell rástresszelni, két gyerekem van,minden oltást megkaptak,de egyszer sem volt szükség lázcsillapításra. Amúgy holnap is ráérsz megvenni,ha szeretnéd,mikor ott vagytok orvosnál,gondolom van a közelben gyógyszertár.
2015. máj. 18. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Ráadásul oltás közben meg tudod kérdezni az orvost. Ő biztos információforrás egy baba gyógyszerezését illetően, nem egy laikus fórum.
2015. máj. 18. 19:29
 10/11 Wiky93 ***** válasza:

Gyógyszertári csomagban levő kúpot adtam volna ha lázas lett volna!

Nálatok nincs gyógyszertári csomag?

Ugorj be a patikába kúpért ha nincs!

2015. máj. 18. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!