Esélyes a terhesség? PCO-s vagyok. Tüneteim fáradékonyság, mellfájdalom, alhasi fájdalmak, hátfájás.
Találgathatunk itt, de biztosat a teszt tud mondani.
Emiatt nem igazán értem akérdést.
egyrészt korai terhességnél nincs tünet, másrészt ezer már dolog is okozhat ilyen tüneteket. Vitaminhiány, stressz, front, vírusfertőzés, elégtelen táplálkozást, stb, stb, stb.
Az a baj, hogy sok doki még mindig a pcos miatti peteérés/tüszőrepedés hiányt hormonokkal próbálja megoldani, ami a petefészek túlstimulálásához vezethet, ami csak ront a helyzeten. A pcos esetében elindul a peteérés, csak nem megy végig a folyamat, ezért lesznek kis ciszták a petefészekben, Ha direktbe stimulálják ezt a kóros folyamatot, akkor csak még több ciszta lehet a vége. Ezért írta valaki, hogy előbb a pcos okát, legtöbb esetben inzulin rezisztencia, kell kezelni.
A menzesz kimaradás lehet a pcos miatt, a gyógyszerek egyelőre lehet, hogy csak még jobban felborították a ciklusodat.
Hogy terhes vagy e, ezt nem tudjuk megmondani. Ha az áprilisi menzesz kimaradás nem terhesség miatt volt, attól még később lehetett szabályos peteérés, ovuláció, amiből lehetsz terhes, ha voltál együtt a pároddal, és lehet a terhesség is olyan korai, hogy az utóbbi időben végzett teszt még nem mutatja ki. Bár erre igen kicsi az esély, és ilyenkor még a tünetek sem igazán jelentkeznek.
Mondjuk én lettem úgy várandós, hogy a 3-as kezelés elkezdése után még mindig csak döcögősen menstruáltam, és a teherbeesés előtti hónapban nem volt menstruációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!