Irnátok tapasztalatokat fogas kérdésben?
Figyelt kérdés
8 hós babámnak az alsó 2 foga úgy kijött,hogy észre se vettem. Pár napig grimaszolt,meg csattogott a nyelvével,de ennyi. Vajon a többi fog se fogja megkinozni? Nálatok hogy alakult?2010. febr. 24. 22:29
1/3 anonim válasza:
Az én babám vasárnap lesz 5 hónapos, és pár napja bújt ki az első fogacskája jobb-alul. Semmit nem vettem észre rajta, azt hittem még hetek kérdése, sőt jól is alszik mostanában. A nyála ömlik már 2 hónapos kora óta, szóval alaposan meglepett minket ezzel a kis foggal:) Én remélem, hogy ha ezzel nem kínlódott, a többivel sem fog!
2/3 anonim válasza:
Szia! Az én fiam is majdnem 8 hós volt mikor az alsó 2 fogacskája kibújt és ő sem szenvedett vele. Most 17 hós 10 foga van már, idáig a folyamatos nyálzáson és egy kis nyügösségen kívül nem volt gondunk szerencsére.
3/3 anonim válasza:
Az alsók nálunk is könnyedén kibújtak, de a felsőkkel azért nyűgös volt. Meg néhányszor felsírt éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!