Mit szoktatok engedni a játszótérem gyermekeiteknek, meddig mehet el?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha megtetszik neki egy játék ami a homokozóban hever és épp nem játszik a gazdája vele, a te gyermekednek meg megtetszik engedjem vele játszani, vagy vegyem el tőle és magyarázzam el, hogy nem az ő játék, meg ilyenekre gndolok... 1,5 éves2010. febr. 24. 22:09
1/4 anonim válasza:
Ez egy kicsit a "játszótér szellemétől" is függ. Mennyire ismerősök, akik oda járnak, vagy mindig más a közönség, esetleg egy lakópark sajátja.
Általános azért, hogy hagyjuk játszani a gyerekeket. Én arra szoktam figyelni, hogy ha felbukkan a "tulajdonos", akkor azonnal visszakaphassa, ha kéri, meg persze hogy ne tegyünk kárt más játékában. És mi is kölcsön adjuk, ami a miénk, ha úgy alakul.
2/4 anonim válasza:
Más rétje mindig zöldebb! Szerintem nem lesz sem a babának, sem a játéknak semmi baja, hagyd hogy játsszon a máséval is.
Cserében viszont tanítsd azt is, hogy Ti is oda adjátok más-
nak a saját játékaitokat.
3/4 anonim válasza:
A játék gazdájától és anyukájától megkérdezném, hogy játszhat-e vele a gyermekem ( ha éppen senki nem játszik vele). Szerintem ezt így illik. természetesen a mi játékainkat is odaadjuk másnak ha szeretne vele játszani. De általában a babákkal ott vannak az anyukák, és ezek a dolgok autómatikusan megoldódnak. De jó ha a gyerek megtanulja elkérni a játékokat a másiktól és valamilyen szinten megtapasztalják a társas viselkedés szabályait.
4/4 anonim válasza:
Bocs: autómatikusan=automatikusan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!