Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoktatok engedni a...

Mit szoktatok engedni a játszótérem gyermekeiteknek, meddig mehet el?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha megtetszik neki egy játék ami a homokozóban hever és épp nem játszik a gazdája vele, a te gyermekednek meg megtetszik engedjem vele játszani, vagy vegyem el tőle és magyarázzam el, hogy nem az ő játék, meg ilyenekre gndolok... 1,5 éves
2010. febr. 24. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Ez egy kicsit a "játszótér szellemétől" is függ. Mennyire ismerősök, akik oda járnak, vagy mindig más a közönség, esetleg egy lakópark sajátja.

Általános azért, hogy hagyjuk játszani a gyerekeket. Én arra szoktam figyelni, hogy ha felbukkan a "tulajdonos", akkor azonnal visszakaphassa, ha kéri, meg persze hogy ne tegyünk kárt más játékában. És mi is kölcsön adjuk, ami a miénk, ha úgy alakul.

2010. febr. 24. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

Más rétje mindig zöldebb! Szerintem nem lesz sem a babának, sem a játéknak semmi baja, hagyd hogy játsszon a máséval is.

Cserében viszont tanítsd azt is, hogy Ti is oda adjátok más-

nak a saját játékaitokat.

2010. febr. 24. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
A játék gazdájától és anyukájától megkérdezném, hogy játszhat-e vele a gyermekem ( ha éppen senki nem játszik vele). Szerintem ezt így illik. természetesen a mi játékainkat is odaadjuk másnak ha szeretne vele játszani. De általában a babákkal ott vannak az anyukák, és ezek a dolgok autómatikusan megoldódnak. De jó ha a gyerek megtanulja elkérni a játékokat a másiktól és valamilyen szinten megtapasztalják a társas viselkedés szabályait.
2010. febr. 25. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs: autómatikusan=automatikusan
2010. febr. 25. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!