Fagyasztott borsobol keszithetek fozeleket a 8 honapos babamnak? Es hogyan keszitsem? Koszonom a valaszokat!
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 20:12
1/7 anonim válasza:
Én abból szoktam, mármint mireliteből.
Krumplival sűrítem és belrakok egy kis reszelt sajtot.
(8 hónapos korától teszek az ételeibe sajtot, ha olyan) Van amikor csirkehúst, vagy májat is kap bele..
2/7 anonim válasza:
Én minden zöldséget csak vízben fözök puhára,borso-hagyma-krumpli-répa...
De hagymát olajon dinsztelni is lehet és a többi zöldséget is át dinsztelni majd fölönteni vízzel,petrezselyem.
Só,cukor,lisztnélkül is fincsi.
3/7 anonim válasza:
Annyival egészíteném ki, hogy én még külön főzöm a borsót, és szitán átpaszírozom. Hagymát, fokhagymát megforgatok olajon, rádobom a húst, krumplit főzök bele, majd a végén hozzáteszem a borsópürét. Amúgy nem tudom mikortól lehet héjastól adni.
5/7 anonim válasza:
Én mindent fagyasztottból csinálok, ha nincs friss. Vízbe felteszem főni, teszek bele kis sót, pici fokhagymaport, petrezselymet és pár percig főzöm, majd villával összenyomom és ha kell higítom a főzőlével.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Az egyik valaszolo irta h olajon megforgatja a hagymat.
Lehet mar dinsztelni?Es hogyan ugy mint amikor fozok tehat normalisan?
2010. febr. 24. 21:58
7/7 anonim válasza:
Igen, én éppen 8 hónapos korától úgy főzök neki (legalábbis úgy kezdem), mintha magunknak csinálnék pl. pörköltet. Olajon dinsztelem a hagymát, megforgatom benne a húst, felöntöm egy kis vízzel, és belefőzöm a zöldségeket. Petrezselyemmel vagy kaporral és jó sok fokhagymával ízesítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!