Mikor és mivel kezdtétek a hozzátáplálást a babátoknál?
6 hónaposan: alma, barack, banán, körte, szilva, mikor mit, vegyesen is.
Nem igazán kósolgatott, csak nyomta befelé.
Kisfiam kezdettől fogva tápszeres + anyatejes volt. 2 hós elmúlt, amikor először adtam neki almát, mivel majdnem 6 kg volt már akkor, és a védőnő is azt mondta, nagy súlyú baba, nem lesz semmi baja.
Aztán vettem gyümölcsnasikat (bebivita) alma-banán, alma-körte, alma-barack ízben, majd 3 hósan adtam már neki alma-sütőtököt is. 4 hósan elkezdtük bevezetni a főzelékeket, most már egy tápot kiváltottam neki főzelékre, most vasárnap lesz 5 hós.
(B)
Az elsőhöz hozzáfűzném, hogy ha egy baba nem anyatejes, akkor 6 hósan nem elég csak tápszer!
(B)
18:04-nak
Nem a babasúlyátől függ a hozzátáplálás kezdete, egy 2 hónaos baba emésztőrendszere nincs megérve más táplálékra anyatej/tápszer helyett.
Hogy mondhat egy védőnő ilyet.
Elhiszed, hogy 1/4 almától semmi baja nem lett? Nem bírtam elég gyorsan kanalazni neki. Most 5 hós, és makkegészséges!
(B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!