Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult már babátoknál...

Előfordult már babátoknál hetekig tartó hőemelkedés, minden más tünet nélkül, nem lázas, nem folyik az orra, nem köhög, csak 37,1-4ig felmegy a hője?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hós,végbélben mértem, leszámítottam fél fokot, nem nyűgösebb, csak a 3 hós szurija óta folyamatos hőemelkedése van, fülész, gyermekorvos látta, szerintük csak túl sokat mozog.
2010. febr. 24. 16:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Látom, régi a bejegyzés, de mi is így vagyunk. 4,5 hónaposak vagyunk és 5 napja már, hogy este 37,7 - 37,9 a hője. Egyéb tünet nincs! A doki szerint természetes, én viszont mégis aggódom! Negyedik baba a családban (nekünk első, de van 3 unokatesó) és egyik gyerkőcnél sem volt ilyen :( kérlek Titeket, valaki írja meg, hogy mi lett belőle? Mennyi ideig tartott? Mitől szűnt meg végül? :( köszönöm
2018. febr. 19. 10:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk semmi probléma nem volt. Ne aggódj rajt. Mert én tulaggodtam ezt is..
2018. febr. 19. 13:13
 13/16 anonim válasza:

Nálunk is ez a probléma. 37-37.4 között szokott ingadozni a kislányom hője.doki ugyan ugy semmit sem talált.

Nálatok végül lett valami oka? Foga még nem jön.

2018. jún. 9. 09:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi lett végül nálatok a megoldás? Ugyanígy vagyunk mi is :(
jan. 5. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a baj. :/ kiderült valami?
febr. 16. 13:52
 16/16 anonim válasza:
Van valakinek azóta válasza a problémára? 3hónapos kisbabámmal is ez a helyzet vizelet, vérkép negatív
szept. 25. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!