Felborult a babakocsi, benne a hat hónapos kisbabám, aki a fejét megütötte a földre esett, ami betonnal van burkolva! Lehet e valami baja, maradandó?
Nem vagyok csodaanyuka, de... nem fordulhatna elő velem. A nagyobb gyermekem folyton macerálja a hugiját a babakocsiban, tologatja, hát... le nem veszem róluk a szemem.
Azért Kérdező, megírhatnád, hogy történt. Legalább tudnánk, mire kell odafigyelni.
Ja, és ha akkora szél van, hogy egy babakocsit benne egy 6 kilós babával /félévesen legalább ennyi/ felborítana, eszembe nem jutna kimenni.
Én megmutatnám orvosnak.
Egyszer nálam is majdnem felborult a babakocsi, de idejében tudtam korrigálni. Épp mentem ki a kórházból, ahol az ajtó kifelé nyílott, így fél kézzel, fenékkel nyitottam az ajtót, másik kézzel pedig húztam a babakocsit, aminek a kereke megakadt a szőnyeg szélében, és megbillent a kocsi. szerencsére nem borult fel, de simán el tudom képzelni, hogy ha valaki lassabban reagál, annál felborulhat.
nekünk a hegyről gurult le.nekiindult, egy barátunk rohant utána ,egy hatalmas vetődéssel kapta el.a babakocsi feldőlt,a kisfiam kacagott egy nagyot.
ez a babakocsi nekünk oldalt is védve volt.kérdés,hogy milyen kocsiból esett ,mekkorát,felsirt-e,nem szédül,dülöngél,hány?szerintem,ha nincs ilyesmi,akkor megnyugodhatsz,bár lehet,hogy csak doki után fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!