Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felborult a babakocsi, benne...

Felborult a babakocsi, benne a hat hónapos kisbabám, aki a fejét megütötte a földre esett, ami betonnal van burkolva! Lehet e valami baja, maradandó?

Figyelt kérdés
Sirt.....én is.....lejegeltem,meg hideg ruhával borogattam a homlokát,egy kis puklija maradt!Nem vérzett semmije,a szeme sem vérzett be....!Mire figyeljek,ha láthatóan rendben van vele minden,mégis aggódom h később ennek következménye,szövődménye lehet?
2015. máj. 14. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszem h csoda anyukának kell ahhoz lenni, hogy meg tudjunk oldani úgy egy parkolást, kiállást, hogy felborítanánk a gyereket. 2 esetről tudok, amikor gyerek esett ki babakocsiból, mindkét esetben a nagyobb tesó okozta a balesetet (nagybátyám volt apukámmal, és párom a húsával) bocs az offért.
2015. máj. 14. 15:27
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagyok csodaanyuka, de... nem fordulhatna elő velem. A nagyobb gyermekem folyton macerálja a hugiját a babakocsiban, tologatja, hát... le nem veszem róluk a szemem.

Azért Kérdező, megírhatnád, hogy történt. Legalább tudnánk, mire kell odafigyelni.

Ja, és ha akkora szél van, hogy egy babakocsit benne egy 6 kilós babával /félévesen legalább ennyi/ felborítana, eszembe nem jutna kimenni.

2015. máj. 14. 15:28
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Húgával - ilyen okos ez a telefon.
2015. máj. 14. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én megmutatnám orvosnak.

Egyszer nálam is majdnem felborult a babakocsi, de idejében tudtam korrigálni. Épp mentem ki a kórházból, ahol az ajtó kifelé nyílott, így fél kézzel, fenékkel nyitottam az ajtót, másik kézzel pedig húztam a babakocsit, aminek a kereke megakadt a szőnyeg szélében, és megbillent a kocsi. szerencsére nem borult fel, de simán el tudom képzelni, hogy ha valaki lassabban reagál, annál felborulhat.

2015. máj. 14. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
mint irtam uresen borult fel, en sem viszem ki szelben de a szomszedom pl orkanban is kint altatja....ilyen alapon elofordulhat...amugy meg en sem gondoltam soha hogy a babam legurulhat az agyrol...hogy a fali tukor raborulhat ripityara torhet, hogy kiesik a hintajabol, hogy becsipi a fiok a kezet. sajnos mind megtortent. aki szerint emiatt szar anya vagyok, kivanom sose tudja meg mi az mikor nem tud mindenre felkeszulni..
2015. máj. 14. 15:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
mellesleg nyilvan az az anyuka se gondolta akinek a vonat allomason a vonat ala borult a lefekezetlen babakocsi es a babaja meghalt. konnyu itelkezni de emberek vagyunk, hibazhatunk.
2015. máj. 14. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Buszról elszállásolására nekem is volt egy nagyon meredek helyzetem... Kifordul a bokám, ahogy léptem le a kocsival, ami megbillent, és bizony fejreállva tartottam, az ötpontos öv mentett meg attól, hogy a fiam a busz alá essen és kibtudja... Sajnos az ördög nem alszik.
2015. máj. 14. 16:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Leszállásnál...
2015. máj. 14. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen lehet baja!!!! Tessék szépen elvinni az orvoshoz, ahol röntgent is tudnak csinálni. Ez annyira alap ne is haragudj! Ne te kezelgesd otthon, amíg az orvos nem zárta ki a koponyasérülést. A beton nagyon kemyén.
2015. máj. 15. 09:09
 20/20 anonim ***** válasza:

nekünk a hegyről gurult le.nekiindult, egy barátunk rohant utána ,egy hatalmas vetődéssel kapta el.a babakocsi feldőlt,a kisfiam kacagott egy nagyot.

ez a babakocsi nekünk oldalt is védve volt.kérdés,hogy milyen kocsiból esett ,mekkorát,felsirt-e,nem szédül,dülöngél,hány?szerintem,ha nincs ilyesmi,akkor megnyugodhatsz,bár lehet,hogy csak doki után fogsz

2015. máj. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!