Az normális hogy 6 hónapos a babám és még félig van a vigantol olaj? Mindennap kapta
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 19:03
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én is ezen gondolkoztam..ha dokinál járunk minden alkalommal megkérdezi,hogy d-vitamint írjon-e fel a kislánynak. Ilyenkor meglepődök,mivel még mi is csak az első ü.-nél tartunk,és még mindig van belőle. ( a lányom fél éves) De én kiszámoltam:)) Az üvegen írva van,hogy 1ml az kb. 30 csepp,na most az üveg az 10 ml,tehát az 300 csepp. Mivel napi 1 cseppet kell adni,az kb. 10 hónap:))
3/5 anonim válasza:
Velem terhesen is szedették, 11 hetes a lányom, de nekem is félig van:-)
4/5 anonim válasza:
Ha minden nap adod, akkor miért ne lenne normális? Igen, ennyi idő alatt fogy. De nem igazán értem, milyen információ birtokába jutottál most, hiszen ezt gondolom eddig is tudtad, tapasztalat alapján.
5/5 anonim válasza:
Jólvan akkor csesszétek meg, sértődékeny picsák. Nyaljátok csak egymás seggét, amikor hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesztek fel mert annyira unatkoztok, aztán aki rávilágít arra, hogy ennyire már nem kéne ostobának lenni, akkor azt pontozzátok le. Hajrá. Tényleg van abban valami igazság, hogy ha egy nő otthon van a gyerekével, akkor egy idő után beszűkül az agya de rendesen. Legalább is a többségnél ez figyelhető meg. Örülök, hogy engem még más dolgok is tudnak foglalkoztatni, hála az égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!