Mi lehet a baj? 13 hós kisfiam üvölt ha beleteszem a rácsos ágyba, pedig eddig nem volt gond?!
Két napja kezdte. Előtte semmi ilyen probléma nem volt. Beraktam az ágyába pici forgolódott, max. egy fél percig próbálkozott, sikongatott de hamar elaludt. Két napja a délutáni meg az esti alvásnál is mint akit nyúznak úgy üvölt! Próbáltam nyugtatni, beszélni hozzá, simogatni de semmi hatás. Tegnap már nem bírtam, kivettem az ágyból, fél perc alatt elaludt a kezemben, de ahogy visszaraktam megint üvöltött. Este betettem az ágyába elaludt, két percére rá felébredt és meg szintén sírni kezdett, végül mellettem aludt a nagyágyban, de ehhez nem akarom hozzászoktatni, meg igazából nem is aludt jól mellettem.
Pedig fáradt, alig lát a fáradtságtól.
Teljesen tanácstalan vagyok!
Kérlek segítsetek!!!
Igen, én is azt látom rajta hogy rémült, fél valamitől.
Nem tudom mennyire játszhat szerepet a dologban, de két hete halt meg az imádott nagypapája, akit szinte naponta látott és két napja temettük. ő nem volt a temetésen, de lehet hogy érez valamit.
Egyébként azóta teljesen kifordult magából. Előtte már átaludta az éjszakákat, max. egyszer kelt fel, azóta 2-3szor is ébred és mindig cicit kér... Nem tudom hogy segítsek rajta?!??? :(((
De lehet hogy engem félt, nem tudom... Nagyon megviselt engem is, férjemet is, sokat kínlódtunk az elmúlt két hétben. Hirtelen, váratlanul történt, nem volt felkészülve apósom halálára... :(
Már kivettem az ágyából a nyuszit amivel aludni szokott, átraktuk egy másik helyre (pont most csináltuk, mert éppen altatás lenne, de nem akar elaludni), de semmi, ugyanúgy üvölt.
A szivaccsal az a bajom hogy elmászik róla, a leesésgátló ágyra mi is gondoltunk, de még pici hozzá, lebukna róla fejjel. Ezért is vagyok totál tanácstalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!