Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok 1 évesnél idősebb...

Mit adtok 1 évesnél idősebb babátoknak este és reggel inni?

Figyelt kérdés
Enyém most lesz 1 éves és váltani kellene tápszert.Mire váltsak? A babatej is laktató? Ti adtok babátoknak vacsorát már 1 évtől a tápszer előtt?
2010. febr. 24. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Én babatejet adok neki már 11 hónapos korától. Ugyanaz mint a tápszer. Reggelit adok neki (ált vajas kenyér vagy kalács)de a vacsora még nem megy.

Mólt héten volt 1 éves.

2010. febr. 24. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:

babatejet v 3as tápszert kap, reggeli előtt.

este fél 7 felé tejpépet eszik, 7kor fürdik, fél8 körül kap megint tápszert/babatejet

2010. febr. 24. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Junior tejitel, azt hiszem így hívják a Nestlé termékét. Ez a kilencszázhatvannyolcadik termék, amit megpróbáltunk, egyébként még szopizik is, de szeretném lassan kivenni a szájából, de legalábbis csökkenteni. Ez a terméket végre megissza. De aztam már neki házi tejet is, csak nálunk annyira nem fogy a tej, max főzéshez használom, így egyszerűbb most még a tejital. De vacsorázik is, olyan fél 6-6 óra fele, ált. tejbedarát és olyan fél 7 fele kap 100ml tejitalt, fürdés, és utána még cici.
2010. febr. 24. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as tápszert vagy junior italt adok reggel és este. Tápszert 2-3 éves koráig nyugodtan eheti.

(délelőtt 10 körül kap valami péksütit vagy gyümölcsöt, ebéd főzelék, vagy amit épp főztem, délután 4-5 körül uzsizik, általában amit mi eszünk).

17 hós kislány anyukája

2010. febr. 24. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam nem mérvadó,mert sajnos nem issza sem a tápszert,sem a tejet,sem a babatejet,de mindenképpen még tápszert,vagy babatejet adnék neki.

1 éves koráig megitta a tápszert,amikor leszokott "rólam",előtte 6 körül kapott vacsorát,és 8-kor lefekvés előtt itta a tápszert.

2010. febr. 24. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!