Hogy alltok a bilivel a most toltott 17 hos babatokkal?
Figyelt kérdés
Mi sajnos sehogyan !! Egyszeruen nem tudom hogy hogy kell elkezdeni raszoktatni a kislanyom .Vagy szoktassam egyenesen a wc-re?2010. febr. 24. 12:41
1/7 anonim válasza:
add oda neki ismerkedni, játszani, aztán ráülhet ruhában is akár, aztán pelus nélkül.
ráültetheted vmelyik játékát is, és magyarázd el neki, h ez mire is való. esetleg vidd magaddal, mikor pisilsz, mutasd meg, h te oda pisilsz, neki pedig idővel majd a bilibe kell.
2/7 anonim válasza:
16,5 hós fiú, párszor megmutattam neki a bilit, ült is már rajta ruhában kb fél mp....hát így állunk.
a lányod tudja mihez van inkább kedve, mutasd meg neki a wc-t, meg a bilit is, majd választ.....ha nem akar közreműködni, valszínűleg korai még, egyébként sztem nem vagytok elkésve..... akármit is mond az anyósod...:)
3/7 anonim válasza:
Sehogy :) Még eszembe se jutott, hogy biliztetni kezdjem. Nyáron lesz 2 éves, majd akkor. sokkal könnyebb lsze majd, ha a melegben csak egy kisbugyit adok rá és csak azt kell róla lehúzni :) Biztosan lesz néhány baleset is, mikor majd bepisil, de akkor sem fog megfázni, a ruha is könnyen szárad :)) Nekem a nagyok is 2 évesen lettek szobatiszták, szinte 1 hét alatt, pedig 2 fiú és 1 lány. Most a picivel is így fogom csinálni. Ja! Én nem bilire szoktattam őket, hanem a wc-re, szűkítővel. Így nem kellett utána a biliről külön átszokniuk. Mielőtt elkezdtem a szoktatást, engedtem, hogy utánam jöjjenek, elmondtam, hogy a nagyok ide pisilnek, kakilnak, nekik már nincs pelusuk stb. Ha volt kedvük, ők is felülhettek, kipróbálhatták. Ha véletlenül sikerült belepisilni, nagyon megdicsértem, így aztán legközelebb is szívesen ücsörgött mind :))) Ja! az enyém a héten lesz 18 hónapos.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszike mindkettotoknek a valaszokat!!! amit irtal kedves elso valaszolo azt mar mindent probaltam ,a wc-re mikor megyunk mindig jon o is ahogy kiejtem a szamon hogy kell pisilni,kakilni,egybol ugrik es fogja a kezem es visz a furdobe es mondja hogy kaka.ot is kerdeztem mar hogy kel e neki es mondta hogy igen de mikor raultettem egybol leakart szalni.Mindig mondom neki mikozben ulok a wc-n hogy mikor neki is kellesz akkor szoljon es segitek neki mindig bologat de nem szolt meg sosem.
2010. febr. 24. 12:57
5/7 A kérdező kommentje:
koszike neked is es enis arra jutottam hogy egyenesen a wc-re fogom szoktatni .csak attol felek hogy sokszor fog bepisilni es az egesz lakas uszni fog.mert sajna tombhazban lakunk es nincs udvar csak anyosomeknal de hozzajuk csak vasarnaponkent megyunk.
2010. febr. 24. 13:00
6/7 anonim válasza:
hát 1 hét alatt nem lesz szobatiszt:)))) szép lassan. az már jó, h tudja, h mire való a wc. ő még kicsi hozzá, abból amit írtál, nekem ez jön le. így szép lassan beszélgessetek róla. a fiam 21 hónapos, csak akkor szól, hha már bekakilt:) de szépen csücsül a bilin és néha belepisil, belekakil. amint megérett rá pikk-pakk menni fog meglátod. tesóm kislánya pl. 19 hónapos, 1 hét alatt szobatiszta lett a napokban. ő most kapta el a fonalat:)))
7/7 anonim válasza:
2. pici még, de szerintem kezdi érteni, anyum nekem is a nyarat ajánlotta, merthát tényleg úszik a kakában ilyenkor a lakás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!