Mit csinálok rosszul? Milyen időközönként kell nézni a pelust h pisis e?
egy hetes babám,nappal szépen eszik alszik 3 órát. Eteteés időben fel keltem ahogy a védőnő tanácsolta mert igy este talán rendesen alszik.
7 fél 8 fele van a fürdetés,elötte pici cici h ne legyen nyügös. Majd fürdés után még mellre rakom,és akkor alszik kb 11 ig. De ilyenkor már nem akar vissza aludni,hajnali 3-4 ig ébren van pedig fáradt. Mert altatom,ringatom,el alszik és amint leteszem kb 15 perc és már ébren van és nyügös. Huzkodja a lábát,látom h erölködik a kakin. Nappal van egyszer széklete neki meg hajnalba sok sok erölködés után.
Mit csináljak másképp?
Másik kérdésem pedig h pelust mennyi időként kell nézni h van e pisi?
szerintem ez nagyon rossz, hogy nem az igényeit elégíted ki, hanem mint a robotot percre eteted, ébreszted, ha fent van akkor is majd a következő etetés...
lehet nem fájna ennyire a hasa ha az ő igényeit vennéd figyelembe! masszírozd neki a pocakját, utána tornáztasd meg, esetleg a szélcsövet próbáld ki
Én mindig evés után kicseréltem a pelust így nem aludt vissza nappal és este 8tól aludt reggel 5ig(2x evett csak).
Éjszaka nem kell pelust cserélni csak ha nagyon tele van de azt úgyis érzed de ilyen kisbabánál még ritka mert nagyon keveset esznek.Nappal én minden evésnél cseréltem mert mindig tele lett.Te is próbáld nappal ébren tartani és akkor tudja hogy mikor van este és nappal és úgy is alszik majd.
Valószínű hogy a hasa fáj próbálj ki rá valamit tornáztasd vagy valami cseppeket próbálj ki.Nekünk a colief vált be.
Amúgy nálunk is volt egy időszak amikor éjjel nem akart vissza aludni nem tudtunk vele mit csinálni csak tűrtük az éjszakázást!
1 hetes babától még ne várj olyan napirendet, mint mondjuk egy nagyobbacska gyerektől.
Én fürdés előtt soha nem szoptattam (még ha kezdett nyűgös is lenni), nehogy felkavarodjon a gyomra, illetve az sem tesz jót, ha fél óra múlva újra eszik. Alapos büfiztetés, has masszírozása, lábak feltolása hashoz.
Emellett Te is vigyázz arra, hogy mit eszel! Nálunk nagyon kihatott az elején, ha valamit bekajáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!