Van aki kiszárítja az alig használt pelenkát?
Én láttam már ilyet. Kb a gyomrom majd kifordult.
Egy cigány család (4 gyerek) a terasz korlátjára voltak a napon lefordítva a pelenkák...
A gyerekek felnőttek... de azóta sem bírom kiverni a fejemből azt a látványt.
Csak en gondolom ugy, hogy azt nem lehet kiszaritani? A textilpelenkaval regen talan meg meg lehetett csinalni, de a mostani eldobhato pelusokkal szerintem nem lehet. Mivel attol, hogy kiszarad, az a pelenka pisis marad, es nem fog tudni tobb pisit felszivni. Na mindegy.
Termeszetesen sohasohasoha nem csinalnek ilyet. Nem adom vissza a pelenkat akkor sem, ha egyaltalan nincs benne pisi, mert
1.) Undorito
2.) Kinyulik a gumi az oldalaban, tehat igazabol vissza se lehetne normalisan adni szerintem
3.) Aki ezt csinalja, az remelem a betetet is kiszarigatja
4.) A megoldas az, hogy legyen otthon rosszabb minosegu pelenka, es ha a baba bekakil vagy barmi tortenik kb fel oraval a furdes elott, akkor ne a pampers premium care pelenkat adjuk ra arra a fel orara, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!