19hós kisfiamnak adhatok a lábára Nike sportcipőt? Nem baj, ha nem úgy tartja a bokáját, mint a többi cipő?
egy egészséges lábnak nem kell bokatartás, talpbetét meg főleg nem. Ha rögtön az elején betétes cipőket kezd hordani, akkor nem tud megerősödni a lábizom.
Nekem gyerekkoromban Sziesztát vettek a szüleim, a orto.doki meg még lúdtalpbetétet is ajánlott. És mi lett? Gágog a lábam, nem kicsit.
De hogy a kérdésre válaszoljak: 19 hósnak már adnék a lábára. Legyen puha és jól szellőző!
A betétes bokafogós, merev talpú cipőt meg hordja Forrest Gump! :)
az en lanyomnak is 18,5 os Nike magasitott szaru cipoje van. szerintem is jo. Abban tette meg az elso lepeseit is pedig meg elegge nagy volt a labara.
Ezek a betetes bokafogos trukkok szerintem elegge hantak, uzleti fogas.
Megis hogyan tudott jarni az ember gyermeke ennyi evszazadon keresztul siesta, stb. betetes babacipok nelkul? Nem is ertem. :)) Hogy nem deformalodott el a lab?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!